امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفتگوی آزاد نسخه ی 269 "

(20-09-2015، 0:55)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 0:52)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نویسنده نمیشه بزار بیاد[‌:
میدونم امید مشکل داره !
منم تمام امروز باهاش حرف زدم .. تاپیکاش رو قراره فردا تمیز و مرتب کنه . اخلاقش هم بهتر میکنه ، فقط هم فعالیت میکنه .
اگه برای این دوره هم نشه ، باس خودشو برای دوره بعد حتما ردیف کنه .
بهش خوش بین باش  Blush

9ماه دیگه((:
ب هیچ عنوان(:
آگهی
(20-09-2015، 0:51)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 0:49)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 0:46)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادی میدونستی من عاشقتم ؟؟

من دیر کشفت کردم تو رو..

خدای فیلم و سریال؟ ببین من عاشقتم رسما..

Lotr اسمش..
تو هم اهل فیلم و سریال هستی ؟
بابا منم عاشقتم که *_*
یه عمره دارم تو دنیای مجازی و دنیای واقعی دنبال کسی میگردم که مث خودم زندگیش سریال وفیلم دیدن باشه !
بالاخره همو کشف کردیم ^_^

+ امید دخالت نکن :|
بچه -_-
برو تاپیک بزن .. اصن نبینم این 2 هفته بیای گفتوگو ازاد فهمیدی ؟ -_-
فیلم و سریال زندگیمه..
دقیقا منم همین وضعیتو دارم.. ((((:
بالاخره کشفت کردم.. (((:
ذوق مرگ شدم رسما.. (((((((:
ماهان من میخوام بگم دوســــــــــــــــــــــــــتت دارم !!!!!!!!!!!
انقدر دلم میخواد راجع به فیلمایی که میبینم 3ساعت با یکی بحث کنم ولی 10 ثانیه هم نشده مامان بابام میگن باز که تو اومدی ؟ گمشو بچه چن بار بگیم حوصله ی حرفاتو نداریم ؟!
خاهرمم انقدر ناله میکنه پاک پشیمون میشم ._.
اصن خونواده ی من خیلی بد سلیقن : /
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Interstellar
شادولِ گلبی .-.
چرا جواب منو ندادی :| ؟
" گفتگوی آزاد نسخه ی 269 " 44
 سپاس شده توسط Apathetic
(20-09-2015، 0:56)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 0:51)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 0:49)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 0:46)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دیر کشفت کردم تو رو..

Lotr اسمش..
بابا منم عاشقتم که *_*
یه عمره دارم تو دنیای مجازی و دنیای واقعی دنبال کسی میگردم که مث خودم زندگیش سریال وفیلم دیدن باشه !

بچه -_-
فیلم و سریال زندگیمه..
بالاخره کشفت کردم.. (((:
انقدر دلم میخواد راجع به فیلمایی که میبینم 3ساعت با یکی بحث کنم ولی 10 ثانیه هم نشده مامان بابام میگن باز که تو اومدی ؟ گمشو بچه چن بار بگیم حوصله ی حرفاتو نداریم ؟!

دقیقا..
اصلا انگار خود منی رسما..
وای عاشقتم..
 سپاس شده توسط Apathetic
(20-09-2015، 0:51)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 0:44)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 0:37)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 0:33)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 0:29)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو دیاگون لیست کتابای لازمو کامل بخر 
دیاگون هزارتا سوراخ حفره داره کجاش برم ؟ ._.
اون بالا یه جایی نوشته چیزای مورد نیاز سال اولی ها ! اونجا برم ؟

آره 
لیست کتابای لازم توشه 
خب وقتی خریدمشون چی ؟ بعدش چیکار کنم ؟!

برو تو سالن اصلی گروهت 
دوئل و معجون سازیو انجام بده :>
منِ خاک بر سر تو هافلپافم -_-
جای احمقاس >__<

دوئل باید یکی باشه که انجامش بدم . با کی ؟
انگلیسی اصلا حالیم نمیشه .. تو فیلما کاملا میفهمم حتی بهتر از فارسی ولی تو پاترمور نه >_<
هافلپاف گروه احمقا نیس که ! سدریک دیگوری مگه احمق بود ؟
من خودمم هزار سال پیش برای اولین بار که عضو پاترمور شدم هافل افتادم منتها نیومدم اصن ! اموز عضو شدم ریونکلا افتادم .
خوب، ولی اشتباه...
درباره بازی هری میحرفید یا فیلمش ؟
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، omidkaqaz ، esiesi
(20-09-2015، 0:58)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 0:56)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دیر کشفت کردم تو رو..

Lotr اسمش..
بابا منم عاشقتم که *_*

بچه -_-
فیلم و سریال زندگیمه..
بالاخره کشفت کردم.. (((:

دقیقا..
وای عاشقتم..
ماهان خاهرررررررررررررررررررمــــــــ  Heart 
ایدی تلگرامی اینستایی چیزی بده .. ما باید 24 ساعته در ارتباط باشیم D:
هری پاتر رو دیدی که ؟ من رسما زندگیم هری پاتره اصن بی هری پاتر من میمردم !

(20-09-2015، 1:00)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچکدوم ! D:
راجع به پاترمور میحرفیم ! ._.
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Interstellar
(20-09-2015، 1:00)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.pottermore.com/
" گفتگوی آزاد نسخه ی 269 " 44
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(20-09-2015، 1:01)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2015، 0:58)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا منم عاشقتم که *_*

بچه -_-
فیلم و سریال زندگیمه..
بالاخره کشفت کردم.. (((:

دقیقا..
وای عاشقتم..
ماهان خاهرررررررررررررررررررمــــــــ  Heart 
ایدی تلگرامی اینستایی چیزی بده .. ما باید 24 ساعته در ارتباط باشیم D:
هری پاتر رو دیدی که ؟ من رسما زندگیم هری پاتره اصن بی هری پاتر من میمردم !

هیچکدوم ! D:
راجع به پاترمور میحرفیم ! ._.

میشه یه مقدار توضیح بدید ._.
 سپاس شده توسط Apathetic
هوففف مخم داره میترکه
+|
علی شرطو باختم
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 39 مهمان