امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفتگوی آزاد نسخه ی 269 "

(19-09-2015، 21:42)(*پوریا*) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[img]ترول هایی که خودم ساختم/نوشابه[/img]

اول درس بگو :|
واسه آواتار میخوای؟
یا میخوای آپ کنی؟
hi i'm a loser
 سپاس شده توسط sober ، ÆҐÆŠĦ ، # αпGεʟ
آگهی
(19-09-2015، 21:42)(*پوریا*) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترول ساختی ؟ |: 
من همسن تو بودم میرفتم با به هایه کوچه سنگ مرمر بازی میکردم |: 
 سپاس شده توسط sober ، ÆҐÆŠĦ ، # αпGεʟ ، Son of anarchy

برو قسمت گذاشتن مطلب در تصاویر دیدنی
بخون آموزش رو
 سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ ، # αпGεʟ
نه من میخام عکس بفرستم برای شما که تو این صفحه بیاد
 سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ ، sober ، # αпGεʟ
(19-09-2015، 21:43)(*پوریا*) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

crying من میخام عکس بفرستم

به … -_-

درک :|
 سپاس شده توسط sober ، ÆҐÆŠĦ ، # αпGεʟ ، Son of anarchy
(19-09-2015، 21:43)(*پوریا*) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

crying من میخام عکس بفرستم

منم میخوام واسه ادامه تحصیل بورسیه شم آمریکا ولی گریه نمیکنم :|
من سن تو بودم این موقع خواب بودمااااااا
وقت خوابههههه
مدرسه ها داره باز میشه 
زود بخواب ک عادت کنی :7
" گفتگوی آزاد نسخه ی 269 " 22
 سپاس شده توسط sober ، ÆҐÆŠĦ ، Jack Daniel'ѕ ، # αпGεʟ ، Son of anarchy
(19-09-2015، 21:43)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2015، 21:40)رویا... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2015، 21:37)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2015، 21:33)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان soaper man
:V 
عشقم ._.
چطوری پلنگم ؟

(19-09-2015، 21:33)(*پوریا*) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسموک آقا فک کردی من بچم AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry:97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::angry2::ang​ry2::angry2::angry2::angry2::angry2::angry2::angry2::angry2::angry2::angry2::ang​ry2::angry2::angry2::angry2::angry2::angry2::angry2::angry2:
نه فک نکرده :|
مطمئنه  4fvf

(19-09-2015، 21:34)رویا... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2015، 21:30)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوریا پسرم برو چرا تا این موقع شب بیداری ؟ 
املا شبتو بنویس فردا به خانوم معلمت نشون بده به دفتر مشقت برچسب صد افرین بزنه ! |: 
برو تو اتاقت |: 

آقاهه
چیکار داری بچه رو *෴*

کارای مردونه  2chw
کوفت دارم از بچه دفاع میکنم مگه عیبه
نیگا تنهاس بچه
قبول کن ک بچه هر جایی نباید بیاد  kaffe2
ما تابو نمیدیم واس بچه ها 

(19-09-2015، 21:40)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان لقبو داشتی :V 
soaper man 
مرد صابونی |: 
هم خانواده ی super man هم که هست |: 

(19-09-2015، 21:37)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2015، 21:35)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2015، 21:32)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید اپ کنی ازاینجا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir/
چی میگی باو /: 
پوریا اول عکستو سیو کن .. بعد برو بالا کنترل پنل کاربری + تغییر اواتار  + اواتارو انتخاب کن 

ا منظورش اواتار بود .-.:|

روش تو واسه امضاس |: داری با استادش بحث میکنی |: 

امیر ...
تو یک 10us هستی |:
تو ک از من بدتری :|
روزی 85 بار میری سرکار :|
چرا دروغ  ! سه وعده |: بعد صبحانه بعد ناحار بعد شام |: هر 8 ساعت |: 
تو فرشته  ی صابون ده ی منی :V  
soaper man :V
 سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ ، sober ، esiesi ، # αпGεʟ
گذاشتن مطلب در تصاویر دیدنی کجاست
(19-09-2015، 21:45)(*پوریا*) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب برو آموزششو ببین دیگه
hi i'm a loser
(19-09-2015، 21:45)(*پوریا*) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو اول عکسو آپلود کن
بیا بقیه شو بعد میگیم
 سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ ، # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان