امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گفتـگوی آزاد نسـخه 267 «

(15-09-2015، 0:00)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2015، 23:59)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2015، 23:56)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2015، 23:54)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2015، 23:53)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدا مروا رو نميخواي؟
مروا هم تورو نميخواد^_^

چرا چرت میگی من عاشق مروام.... دیگه از این حرفا نزنی که اون روی منو میبنی

اها اي. بابا منظور من. نفهميده بودي از اول
حالا مشكلت چيه؟
از كجا نجاتت بديم؟

از اینکه مجبور نباشم به همه سپاس بدم ... از غزل میترسم
میدونی که به حرفم عمل میکنم ؟ ._.

اره ... میدونم میدونم....
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
آگهی
(15-09-2015، 0:00)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2015، 23:59)нεℓεηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2015، 23:58)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2015، 23:56)нεℓεηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کنم سلام کردمآ ...

سلام

چطوری ؟ (((:
خوبم توخوبی؟(:

مرسی عزیزم ....

معرفی میکنی ؟؟؟؟
 سپاس شده توسط omidkaqaz
(14-09-2015، 23:59)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم خواب رو در مغزم بد از يه روز كامل خَر كاري احساس ميكنم

دارم چهره ی معلما و ناظم رو یکی یکی تصور میکنم :|
 سپاس شده توسط omidkaqaz ، ÆҐÆŠĦ
اه وای من رفتم شما چه جوری این جا می مونید ...

خدایا ....!
 سپاس شده توسط omidkaqaz
(15-09-2015، 0:01)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل مگه مرض داري

-_-
 سپاس شده توسط omidkaqaz
(15-09-2015، 0:02)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2015، 0:01)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل مگه مرض داري

-_-

دختر بد pou
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، Jack Daniel'ѕ ، omidkaqaz
سلآم آقآ علی ....
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، omidkaqaz
(15-09-2015، 0:02)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2015، 0:00)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2015، 23:59)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2015، 23:56)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2015، 23:54)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا چرت میگی من عاشق مروام.... دیگه از این حرفا نزنی که اون روی منو میبنی

اها اي. بابا منظور من. نفهميده بودي از اول
حالا مشكلت چيه؟
از كجا نجاتت بديم؟

از اینکه مجبور نباشم به همه سپاس بدم ... از غزل میترسم
میدونی که به حرفم عمل میکنم ؟ ._.

اره ... میدونم میدونم....

مقاومت کن ._.
 سپاس شده توسط omidkaqaz
(15-09-2015، 0:02)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2015، 23:59)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم خواب رو در مغزم بد از يه روز كامل خَر كاري احساس ميكنم

دارم چهره ی معلما و ناظم رو یکی یکی تصور میکنم :|

هومممم
دارم چاره اين استاد انه كه اين ترم باهاش درس دارم تصور ميكنم :4fv:
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، omidkaqaz
(15-09-2015، 0:03)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2015، 0:02)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل مگه مرض داري

-_-

دختر بد pou

ساکتت میکنما ._.
 سپاس شده توسط omidkaqaz

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان