14-09-2015، 11:21
(14-09-2015، 11:16)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همین کارو میکنم =))
(14-09-2015، 11:13)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خو برو انسانی........
(14-09-2015، 11:11)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ولی من از ریاضی بدم میاد حفظیات دوس دارم=////
(14-09-2015، 11:05)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-09-2015، 11:03)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بابای من هی گیر میده هی برو ریاضی بخون که به مشکل برنخوری اما من دوس ندارم>__<6 روز دیه مونده =///
پوووووووووف.......کی خوشش میاد؟؟؟؟؟؟؟؟
البته واس من ک فرقی نداش......چون تو تابستون هم مجبور بودم 3 روز در هفته برم مدرسه در طول سال هم 3 روز باس برم
بابات راس میگه.......من ارزوم بود برم ریاضی خلبان بشم ک خانوادم نمیذاشتن....میگفتن تو از بچگی ارزو داشتی دکتر بشی..........هه....ینی من علاقه خودمو نمیدونم اونا میدونن...........کلی هم گریه کردم ولی نذاشتن........دکتر بشی ک چی مثلا؟؟؟؟؟؟؟؟؟با ی مشت بیمار طرفی فقط.......البته تو خاندان ما هر کی ارزوش ریاضی بود رو ب زور فرستادن تجربی.....اتفاقا همشونم الان دندونپزشک یا دکترن