نقل قول: استا من شما خیلی دست بالا گرفته بودم که چی؟؟؟ یکم فکر کن به نتیجه می رسی فقط دیگه ادعا نکن همه منابع در طرف می بینی باشه؟؟؟ این نتیجه یک سرچ ساده تو گوگل بخون حتما بازم خواستی خودم برات می نویسم هر چند شاید بی فایده باشد
عزیز من شما چرا نمیخوای بفهمی
خیر سرت داری تو قرن 21 زندگی میکنی دادش گلم
دین یه مسئله شخصیه طرف میخواد گاو بپرسته آل*ت بپرسته مگس بپرسته باب بپرسته خدا بپرسته هر مزخرفی رو بخواد بپرسته
تا وقتی اقدامی عملی علیه جامعه و بقیه انسان ها انجام نداده و اعتقاداتشو شخصی و فقط برای خودش نگه داشته،
باید باید باید تمام حقوق شهروندیش مورد احترام قرار بگیره و کسی نمیتونه به بهانه اعتقادات شخصی یک فرد پایمالش کنه...
شما میای میگی بهایی ها رو روسا اوردن انگلیسا اوردن قبول(اصلا این مذهب رو فضایی ها آوردن) حرف شما درست اصلا این مذهب انگلیسی من بحث دینی باهات ندارم...
نمیخوامم فردا برم بهایی شم... میگم شما به چ حقی صرف مذهب یک شخصی که هیچ جرمی مرتکب نشده اونو از حق تحصیل محروم میکنی؟؟؟؟
نمیدونم دیگه منظورمو به چ زبونی بیان کنم
منظورمم از مدراک این بود که ی چیزی بیار که اثبات کنه بهایی ها تو ایران مثلا شیعه کشتن یا با خواهر مادرشون ازدواج کردن...
یا روحانیونش تو ایران مردمو به جهاد علیه شیعیان دعوت کردن یه همچین چیزیایی...
نه اینکه بیای هزار حط کپی کنی بگی بهایی ها مسلمون نیستن و کافرن و انگلیسا اوردن و... اصلا کافر! چرا حق تحصیلو ازشون میگیرید؟؟؟
نقل قول: اعطای نشان SIR از سوی حکومت انگلیس به عبدالبهاء(عباس افندی)
همان طور که در عکس زیر مشاهده می کنید حکومت استعمارگر انگلیس به پاس سالها وطن فروشی وتفرقه افکنی به عباس افندی(مدعی دروغین پیامبری) لقب SIR اهدا می کند. به راستی کدامین پیامبر الهی را در طول تاریخ سراغ داریم که از سوی حکومتهای جبار و استعمارگر زمان خود مورد پشتیبانی و تقدیر و تشکر قرار بگیرد آنگونه که عباس افندی(عبدالبهاء) مورد تقدیر حکومت استعمارگر انگلستان قرار گرفت؟!
...
پس از مرگ میرزا حسینعلی که در بهجی در شمال عکا رخ داد پسر بزرگش عباس افندی ملقب به عبدالبهاء جانشین وی شد. او سفرهای متعددی به اروپا و آمریکا کرد و در این سفرها با انگلستان رابطه نزدیکی پیدا کرد بطوری که لقب Sir را از دولت انگلستان دریافت کرد . پس از عبدالبهاء شوقی افندی فرزند ارشد دخترش بنا به وصیت وی جانشین او شد. او فارغ التحصیل دانشگاه بیروت و آکسفورد بود و نقش عمده ای در توسعه بهائیت داشت و نامبرده فرمان تاسیس بیت العدل اعظم را در سال 1963 صادر کرد. این مرکز در دامنه کوه کرمل قرار دارد و متشکل از یک هیئت 9 نفره است که هر پنج سال یکبار عوض می شوند و مرکز اداره امور بهائیان در سراسر جهان است. عبادتگاههای آنها به مشرق الاذکار معروف است. هرچند از نظر هندسى هریک از بناها با یکدیگر مختلف هستند ولى از لحاظ معمارى یک اصول کلى در آنها مراعات مىشود- همه داراى ۹ طرف و یک تالار مرکزى گنبد مانند هستند.
خب؟؟؟ که چی؟؟؟ .-.
شصت خط رو خوندم تا ی دلیل پیدا کنم تا ممنوعیت از حق تحصیل و زندانی شدن بهایی ها رو توجیه کنه پیدا نکردم...
درضمن هیچجایی متن نگقت تو آیین بهاییت ازدواج با محارم یا کشتن شیعیان واجبه یا مستحبه... !!!
البته این مشکلات فقط برای بهایی ها نیست... پیروان سایر مذاهبم زیر سایه ج.آ اسایش ندارن...
از برادران سنی گرفته تا دراویش گنابادی....