(10-09-2015، 0:31)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-09-2015، 0:29)گندم 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-09-2015، 0:24)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-09-2015، 0:23)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-09-2015، 0:22)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تموم میکنین؟
یا من تموم کنم
مرضی خیلی واستون اعصاب گذاشت دیدم..
من اونقد حوصله ندارم..
س روز تعلیق گردنتون میندازم
بچه نیستین ک موی هم و میکشین
داش منه آ ._. !
فدا باو:/\
(10-09-2015، 0:24)گندم 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-09-2015، 0:22)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تموم میکنین؟
یا من تموم کنم
مرضی خیلی واستون اعصاب گذاشت دیدم..
من اونقد حوصله ندارم..
س روز تعلیق گردنتون میندازم
بچه نیستین ک موی هم و میکشین
با من که نیستین
هر مسله ای هس تموم کننده تویی اونم همین الان ی هر نحوی..
همه کاسه کوزه ها سر من شکست
آخه من چه گناهی دارم من که حرف بدی نزدم
باشه انگاری طرف هم ساکته
اصلا من میرم gal:
نگفتم تقصیر توعه گفتم ت کن
بزن ب حساب بخشش از بزرگان است...
اوهوم راس میگی باشه
دیگه چیکارکنم قبول بخشیدم
ولی خوب بهش بگو دفعه ی آخرش باشه ها دیگه تکرار نشه