امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آموزش تصویری غسل

(08-09-2015، 23:13)روشنك١ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برادر  ما کی به شما توهین  کردیم گفتیم عامل نفوزی و تفرقه افکن و بقیش هستی!!!!!!؟؟؟
منظورم از
"بعدشم چون یه نفر اشتباه بزرگے کرده هرچیزیو کاریو نمیشه بهش نسبت داد.."
اینه که درسته بانو عایشه، در حق ائمه ما بدی خیلی کرد، جنگ جمل رو راه انداخت و... اما همه ی اینا دلیل نمیشه هر تهمتی که میتونیم بهش بزنیم، نمونشم همین پست، هر کاری هم که کرده ناموس پیامبره، البته این پست توهین خوبشه، اتهام به فحشا و بدتر هاش رو هم دیدیم.
تو لینک پایینی میتونید ببینید، البته تیتراشم بخونید بسه چون اثبات اشتباه بودن و مطالب دیگه ام داره.
بحث هم سر علت ازدواج های ایشون نیست، هرچند که علت این دو ازدواج دلایل سیاسی وصلح با این دو قبیله بوده.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.valiasr-aj.com/fa/page.php?bank=question&id=10289
اونی ک باس بگه،گفت.
تو اون زمینه ها هم باید ببینیم منابعی ک گفته شده چین و واقعی هستن یا ن.
اگه دقت کردید من گفتم از نظر شیعه.
راستش جملم ادامه داشت.ولی ویرایشش کردم ک محروم نشم.
ادامش این بود.
منظور من شیعه های واقعی قدیمیه.ن شیعه های سیاسی ک وحدت رو پایه اصلی دین میدونن.
منظور من کتب تشیعه.ن سایت هایی ک معلوم نیست چین.قبلا هم گفتم بتون.منابع من کتاب ها هستن.کتاب هایی ک ی نفر 60 سال عمرشو پای اون گذاشت تا 200صفحه کتاب واقعی بنویسه ک هدفش خدمت ب ی شخص خاص نباشه و فقط واقعیت رو بیان کنه.
این سایت ها سایت های متصل ب جمهوری اسلامیه.
انتظار نداشته باش ک حرفایی خلاف حرفای رهبر گرانقدر و عظیم الشعن ماها بزنه.ب هرحال آزادی بیان هست دیگه.هیچ زور و سلطه ای هم وجود نداره...

اینا سایت هایین ک میخان وحدت مسلمین رو حفظ کنن.و برای این هدف هر کاری میکنن.بهتره بحث تو این زمینه رو ادامه ندی.
ی عده آدم ک معلوم نیست کین و چین میان میگن این حرف اشتباه و دروغه.اون درسته.
واقعا زشت و قبیحه ک انقد راحت زحمت ی عده ک قبل از ما جونشونو دادن تا ب واقعیت برسن رو نادیده بگیریم.متاسفم.

ببخشی ک این حرفو زدم.اما حماقت مذهبی نماهای ما،بیش از حد زیاد شده و ی عده مسلمون روشن فکر دارن همه وقایع رو انکار میکنن برا ی سری اهداف خاص خودشون.
بازم میگم.سکوت بهتره.

پایان

لطفا کامل بخونید!

اینا آخرین حرفاییه ک از زبون خود عرفان تو این سایت میشنوید!

من نمیتونم جایی باشم ک حتی نمیتونم عقایدمو بیان کنم.
ک حرفایی ک جوابی براشون ندارن،پاک میکنن.
ک حرفاشونو زدن،راه رو برا جواب دادن قطع میکنن!
ایناعدالت علی هستش!ن امام علی.یکی دیگه...

دنیای آقایونی ک تو اینجور جاها نمیذارن ما حرفمونو بزنیم،خیلی کوچیکه.هه!

خوش باشید.
تا میتونید از دنیاتون لذت میبرید مذهبی نما ها. منتظر آخرتتون باشید اما!

تو فلش دیگه سعی میکنم وارد بحثا نشم.
میذارم هرچقد دوس دارید، ب اسم اسلام،مردم رو چپاول کنید. سرم تو کار خودمه دیگه.برا خودم زندگی میکنم ن ی مشت بت پرست.

من ب خودم افتخار میکنم ک اگه مذهبی نبودم،اما هیچوقت مذهبو خراب نکردم!
ب خودم افتخار میکنم ک هیچوقت برا اینکه ظاهرم خوب باشه و بگم مذهبیم،عکس مذهبی نذاشتم آواتارم.چیزی ک دوست داشتم،گذاشتم.
هیچوقت تو امضا و بیوم شعار ندادم.
اما هروقت تونستم حرفایی ک فک میکردم واقعیت دارن،گفتم.

بازم ب این نتیجه رسیدم ک باید یادآوری کنم ک:
من فقط 12تا امام و 14تا معصوم دارم!

دیگه فقط برا دوستام میام.
دوستون دارم
برام دعا کنید.

در انتظار پایانی سهمگین و با افتخار از جنس مرگ!

امضا: عرفان!

آموزش تصویری غسل 2

پاسخ
آگهی
@Mr.Unnamed
لطفا مجددا ویرایش کن، بن و....
امام علی هم شیعه نماست؟؟؟؟
از امام علی بالاترین؟؟؟
ایشون قدرت جنگ نداشت؟؟؟
نمیتونست حقشو بگیره؟؟؟
اگرم بگیم نمیتونست حقشو بگیره سکوت میکرد؟؟؟
علت سکوتشون جز از بین نرفتن اتحاد مسلمین بود؟؟
جالبه وقتی نوبت به توهینه، کتب اهل سنت وحی منزله وقتی نوبت نفی توهینه، میشن پر اشکال!!!!
لطفا همین موضوع تاپیک و فحشای بانو عایشه رو از کتب خودمون برای من اثبات کنید.
فکر نمیکنید خود پیامبر روزیر سوال میبرید با این حرفا؟؟
کتاب معتبر قرآن، آیشو بخواین پیدا میکنم، گفته نقل به مضمون به بت های کافران توهین نکنید، که اوناهم به خدا ومقدسات شما توهین کنند، یعنی اهل سنت بلد نیستن توهین؟؟؟
فکر نمیکنید الان مهم نیست کی حرفی رو بزنه و مهم سخنه؟؟ حالا فردی بگه که قبولش ندارید.
الان وقت دعوای شیعه و سنی است؟؟ همه چی درست شده ،قضایا حله تو جهان فقط موندن اینا!!!!!یه کم نگاه کنید، هر روز به یه بهانه ای،به اسم شیعه به اسم سنی یه عده دارن کشته میشن و ما هم به عنوان مسلمان تروریست خوانده میشیم نمونه بارزش هم داعش... بهتر نیست فعلا کنار بیام و شرایطو کنترل کنیم؟؟

در ضمن، یه سوال، سنی هارو مسلمان میدونید؟؟
پاسخ
(09-09-2015، 0:32)روشنك١ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Mr.Unnamed
لطفا مجددا ویرایش کن، بن و....
امام علی هم شیعه نماست؟؟؟؟
از امام علی بالاترین؟؟؟
ایشون قدرت جنگ نداشت؟؟؟
نمیتونست حقشو بگیره؟؟؟
اگرم بگیم نمیتونست حقشو بگیره سکوت میکرد؟؟؟
علت سکوتشون جز از بین نرفتن اتحاد مسلمین بود؟؟

وقتی میگم کسایی ک اینجا هستن اطلاعاتشون خیلی اولیس،کسی ناراحت نشه.
امام علی سکوت نکردن خواهر.سکوت نکرد.والله سکوت نکرد.ب همون قرآن سکوت نکرد.چرا ی کم تاریخ رو نگاه نمیکنیم؟چرا هرجی بمون گفتن فقط گفتیم چشم درسته حرفه شما؟آخه چرا تحقیق نمیکنید و رو شنیده هاتون حرف میزنید؟.

جالبه وقتی نوبت به توهینه، کتب اهل سنت وحی منزله وقتی نوبت نفی توهینه، میشن پر اشکال!!!!
لطفا همین موضوع تاپیک و فحشای بانو عایشه رو از کتب خودمون برای من اثبات کنید.
من ب هیچوقت توهین نکردم.خیلی زشته ک حرف من رو توهین قلمداد کردید.کدومش توهین بود آبجی؟

فکر نمیکنید خود پیامبر روزیر سوال میبرید با این حرفا؟؟
کتاب معتبر قرآن، آیشو بخواین پیدا میکنم، گفته نقل به مضمون به بت های کافران توهین نکنید، که اوناهم به خدا ومقدسات شما توهین کنند، یعنی اهل سنت بلد نیستن توهین؟؟؟
فکر نمیکنید الان مهم نیست کی حرفی رو بزنه و مهم سخنه؟؟ حالا فردی بگه که قبولش ندارید.
الان وقت دعوای شیعه و سنی است؟؟ همه چی درست شده ،قضایا حله تو جهان فقط موندن اینا!!!!!یه کم نگاه کنید، هر روز به یه بهانه ای،به اسم شیعه به اسم سنی یه عده دارن کشته میشن و ما هم به عنوان مسلمان تروریست خوانده میشیم نمونه بارزش هم داعش... بهتر نیست فعلا کنار بیام و شرایطو کنترل کنیم؟؟

در ضمن، یه سوال، سنی هارو مسلمان میدونید؟؟
درضمن من ب هیچ وقت نگفتم الان دعوای بین شیعه و سنی باید راه بیفته.من میگم بزرگنمایی الکی نکنید.وحدت میخاید،قبول.ولی برا ایجاد وحدت دروغ نگید.فک کنم تو پست اول گفتم ک آقا گفتن بحث علمی مشکل نداره و ب این حرفشون اعتقاد دارم.من هیچ توهین و بی ادبی و گستاخی نکردم.فقفط میگم برا وحدت دروغ نگید
عایا انتظارم زیاده؟

لطفا کامل بخونید!

خوش باشید.

میذارم هرچقد دوس دارید، ب اسم اسلام،مردم رو چپاول کنید. سرم تو کار خودمه دیگه.برا خودم زندگی میکنم ن ی مشت بت پرست.

ب خودم افتخار میکنم ک هیچوقت برا اینکه ظاهرم خوب باشه و بگم مذهبیم،عکس مذهبی نذاشتم آواتارم.چیزی ک دوست داشتم،گذاشتم.

دوستون دارم
برام دعا کنید.

آموزش تصویری غسل 2

پاسخ
@Mr.Unnamed
شما دروغ و بزرگنمایی گفته های منو ثابت نکردید.....حتی درباره این پست.....
یه فردی که به بانو عایشه میگه ام المومنین ، بعد من شیعه بیام بهش بگم مادر تو فاحشه بوده، اونم بی سند و مدرک، به نظرت میشه بحث علمی یا توهین؟؟
یکم شبیه سازی کنید با بانوان مقدس تشیع، متوجه میشید.
به اون سایته حتما سر بزنید،تیترای توهین رو بخونید، نمیشه همشو گفت انقد داغونه!!!!

امام علی سکوت نکردن خواهر.سکوت نکرد.والله سکوت نکرد.ب همون قرآن سکوت نکرد.چرا ی کم تاریخ رو نگاه نمیکنیم؟چرا هرجی بمون گفتن فقط گفتیم چشم درسته حرفه شما؟آخه چرا تحقیق نمیکنید و رو شنیده هاتون حرف میزنید؟.

مرسی....
حمله به منزل عثمان و واکنش علی ع مطالعه کنید

یه سوال نهج البلاغه هم غلطه؟؟؟
منبع برا سکوتشون
پاسخ
(09-09-2015، 0:59)روشنك١ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Mr.Unnamed
شما دروغ و بزرگنمایی  گفته های منو ثابت نکردید.....حتی درباره این پست.....
یه فردی که به بانو عایشه میگه ام المومنین ، بعد من شیعه بیام بهش بگم مادر تو فاحشه بوده، اونم بی سند و مدرک، به نظرت میشه بحث علمی یا توهین؟؟ خانوم محترم ما با کتب خودشون نشون میدیم ضعفشونو.پس توهین  نیست.
کی گفتیم فاحشه؟
مطالب دروغ اون سایت رو اینجا نیارید.درباره این پست صحبت کنید و بحث رو الکی گسترش ندید.موضوع ما اینجاست.

یکم شبیه سازی کنید با بانوان مقدس تشیع، متوجه میشید.
به اون سایته حتما سر بزنید،تیترای توهین رو بخونید، نمیشه همشو گفت انقد داغونه!!!!
شبیه سازی!هه.قابل قیاس نیست کسی ک جلو امام معصوم وایسه با اونی ک روبروش بایسته.

مرسی....
حمله به منزل عثمان و واکنش علی ع مطالعه کنید
چ جالب.بهتره شما دقیق تر مطالعه کنید!تو اون حمله میخاستن بدون هیچ محاکمه ای اون ملعون رو بکشن و ب خاستشون هم رسیدن.اگر بخایم بگیم امام علی همچین جایی رفتن و حمایت کردن....
بزودی ی پست تو این زمینه میذارم.موضوض سکوت امام علی!!!!!!!!!منتظر باشید.

یه سوال نهج البلاغه هم غلطه؟؟؟
منبع برا سکوتشون
منابع و حرفام تو زمینه سکووووووووت یا عدم سکوت ایشون آمادن.

فقط تایپشون زمان میبره.چون باید بدم کسی برام تایپ کنه.خودم نمیتونم.
ولی بدونید ک سکوت نکردن.
بازم حرف هام سیاسین.وگرن خیلی راحت توضیح میدادم ک چرا الان همه جا میگن امام علی سکوت کرد!!!!!

لطفا کامل بخونید!

خوش باشید.

دوستون دارم
برام دعا کنید.

آموزش تصویری غسل 2

پاسخ
[/colorخانوم محترم ما با کتب خودشون نشون میدیم ضعفشونو.پس توهین نیست.
[color=#ff33ff]اگه دقت کردید من گفتم از نظر شیعه

نظرات قبلتونو بخونید، قرار بود با کتب شیعه اثبات بشه، نه اهل سنت،
بهتره منبع بیارید برای حرفاتون و استدلال منطقی نه احساستون راجع به هر موضوعی چون قابل قبول نیست......
من کاری با مطالب اون سایت ندارم، آنجا اتهاماتی که همفکران شما به ایشون زدن رو گفته که تو سایت ها و وبلاگها و اذهان عده ای پره، یکی اش همین غسل ایشون و تهمت به فحشا است و تا حدودی غلط بودن اون اتهامات رو اثبات میکنه.
من گسترش نمیدم مطلبو، ولی شما هنوز همین غسل رو برای من ثابت نکردی، هرچی هم که میشه فقط یک حرفو تکرار میکنید.
دوتا سوالمو جواب ندادید،
1 اهل سنت رو مسلمان میدونید؟؟
2 نهج البلاغه غلطه؟؟

واقعا متاسفم که به مقدسات عده ای اونم مسلمان اینجوریتوهین میکنید.
پاسخ
(09-09-2015، 13:53)روشنك١ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[/colorخانوم محترم ما با کتب خودشون نشون میدیم ضعفشونو.پس توهین  نیست.
اگه دقت کردید من گفتم از نظر شیعه
نظرات قبلتونو بخونید، قرار بود با کتب شیعه اثبات بشه، نه اهل سنت،
بهتره منبع بیارید برای حرفاتون و استدلال منطقی نه احساستون راجع به هر موضوعی چون قابل قبول نیست......
من کاری با مطالب اون سایت ندارم، آنجا اتهاماتی که همفکران شما به ایشون زدن رو گفته  که تو سایت ها و وبلاگها و اذهان عده ای پره، یکی اش همین غسل ایشون و تهمت به فحشا است و تا حدودی   غلط بودن اون اتهامات رو اثبات میکنه.
من گسترش نمیدم مطلبو، ولی شما هنوز همین غسل رو برای من ثابت نکردی، هرچی هم که میشه  فقط یک حرفو تکرار میکنید.
دوتا سوالمو جواب ندادید،
1 اهل سنت رو مسلمان میدونید؟؟
2 نهج البلاغه غلطه؟؟

واقعا متاسفم که به مقدسات عده ای اونم مسلمان اینجوریتوهین میکنید.

من بازم میپرسم ک کجا من بشون توهین کردم آبجی؟بم نشون بده!
بعله.صددرصد.نظرتون درباره کتاب الغدیر چیه؟؟؟؟
نویسندش علامه امینیه.کتاب شیعه ها هم هست.
ن شیعه نما ها ن سنی ها.
من ب هیچوجه بشون توهین نمیکنم.
توهین اینه ک من بگم مرگ بر ...
چرا متوجه نمیشید.
دارم میگم این حرفا تو خود کتب اهل سنته ک ب عایشه اعتقاد دارن.
درضمن من هیچوقت اون حرفا رو نزدم ک تو اون سایت جالب نوشته..بهتره چیزی رو بم نسبت بدید ک من گفتم.من همفکر ندارم.از تهمت بدم میاد خاهر.
1.بله.
2.خیر

پست بعدیتون توضیح توهین من ب اهل سنت باشه.شما چن بار گفتی توهین میکنی و وقتی من پرسیدم کجا جواب ندادی.
لطفا تو پست بعدیتون بگید من کجا ب اهل سنت توهین کردم ک شما تاسف میخورید Angel Angel Angel
وگرن ادامه نمیدم بحثو.جواب سوالمو بدید.مرسی

لطفا کامل بخونید!

خوش باشید.

دوستون دارم
برام دعا کنید.

آموزش تصویری غسل 2

پاسخ
گرامی، فکر کنم صد دفعه ای گفتما Big Grin  منظورم کلا این پسته که شما ازش دفاع میکنید، مخصوصا این قسمتش،[color=#ff3333عایشه در این نقل خود را برهنه کرده و در مقابل دو مرد نامحرم شروع به غسل کردن می‌نماید.[/color] این به نظرتون
توهین به این بانو نیست؟؟
[color=#ff6633این کتب پر از اشتباهه ناشیانست ک فقط عاملش اینه ک کسی ک اینارو نوشته آدم درستی نبوده [/color] معنی آدم درستی نیست یعنی چی؟؟؟
عایشه برا اونا حکم حضرت فاطمه رو داره برا ما
اون وقت شما بهش میگیملعونه،
عثمان برا اونا حکم امام علی رو داره برا ما اونوقت شما بهش میگی ملعون که معنیش لعنت و نفرین  هست.
شاید به نظرتون خیلی هم بد نباشه ولی برا اونا مهمه و اذیتشون میکنه،کاری با دین ندارم، از نظر انسانی کار درستی نیست.
شما یکی امامتو، مثلا امام حسین رو لعنت کنه چه حسی پیدا میکنی؟؟
اطلاعات زیادی درباره این کتاب ندارم.
شما دوتا سوالمو جواب ندادی...
کلا هم تو این بحثا من متوجه نمیشم و شیعه نما هستم!!! ممنون هی یادآوری میکنید...
پاسخ
(10-09-2015، 17:51)روشنك١ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گرامی، فکر کنم صد دفعه ای گفتما Big Grin  منظورم کلا این پسته که شما ازش دفاع میکنید، مخصوصا این قسمتش،[color=#ff3333عایشه در این نقل خود را برهنه کرده و در مقابل دو مرد نامحرم شروع به غسل کردن می‌نماید.[/color] این به نظرتون
توهین به این بانو نیست؟؟
[color=#ff6633این کتب پر از اشتباهه ناشیانست ک فقط عاملش اینه ک کسی ک اینارو نوشته آدم درستی نبوده [/color] معنی آدم درستی نیست یعنی چی؟؟؟
عایشه برا اونا حکم حضرت فاطمه رو داره برا ما
اون وقت شما بهش میگیملعونه،
عثمان برا اونا حکم امام علی رو داره برا ما اونوقت شما بهش میگی ملعون که معنیش لعنت و نفرین  هست.
شاید به نظرتون خیلی هم بد نباشه ولی برا اونا مهمه و اذیتشون میکنه،کاری با دین ندارم، از نظر انسانی کار درستی نیست.
شما یکی امامتو، مثلا امام حسین رو لعنت کنه چه حسی پیدا میکنی؟؟
اطلاعات زیادی درباره این کتاب ندارم.
شما دوتا سوالمو جواب ندادی...
کلا هم تو این بحثا من متوجه نمیشم و شیعه نما هستم!!! ممنون هی یادآوری میکنید...

دو حالت هست.یا این داستان غلطه یا داستان درسته.اگه غلط باشه ک نشون میده اهل سنت تو کتب مقدسشون چ اشتباهایی هست و ضعفشون نشون داده میشه و اینکه درباره آدمای مشهور خودشون چطوری حرف میزنن.اگه درست باشه نشون میده ک چ کسایی براشون مهمن.اینا خودشون خودشونو نقض میکنن.

من هیچوقت ب شما نگفتم شیعه نما.(فک کنم تو خصوصی بتون منظورمو از این واژه گفتم بتون ها.)گفتم درمورد ی سری چیزا اطلاع نداری.ک هنوزم سر حرفم هستم.شما وقتی حتی کتاب الغدیر رو نمیشناسی میخام بدونم بر چ اساسی میای طرفداری کنی و از شیعه و سنی و حق حرف میزنی؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز،بازم اطلاعاتت کمه.ب هیچوجه اینطوری نیست ک عایشه برا اونا مث حضرت فاطمه برا ما باشه.
اونا اساسا ب عصمت اعتقاد ندارن.
یعنی میگن عایشه بنده خدا بود.گناه میکرد.عثمان خلیفه بود دیگه.احترامش واجبه.هرکسیم میخاد باشه مهم نیست.(بهتره اعتقاد اهل سنت درمورد خلیفه شدن رو مطالعه کنید.)
چون مطالعه نمیکنید میگم خودم.
از نظر اهل سنت هرکس با نظر جامعه اسلامی یا جنگیدن یا با انتصاب خلیفه قبلی ب خلافت برسه،خلیفه پیامبره (!!!!!) و اطاعتش واجبه.
یعنی یزید رو بش احترام میذارن و خلیفه پیامبر میدونن.درمورد قضیه امام حسین هم چن تا استدلال میارن.یزید نمیخاسته این رفتارو کنن با ایشون.یزید هم انسانه و ی اشتباهی کرده.و...
از نظر شیعه همه اینا باطله.باید خدا انتخاب کنه خلیفه پیامبر رو.و ما میگیم امام علی از طرف خدا انتخاب شد(با استدلال ب آیات و احادیث مختلف)
پس نگید ک عثمان برا اونا مث امام علی برا ماست.اصلا اینطوری نیست.اگر اینطوری بود الان قبرشون ی جای پرت و داغون نبود رفیق.اوناهم خودشون میدونن ک بد بودن!

جواب دوتا سوالتون رو دادم.
ی کم دقیق تر پستمو بخون.نوشتم اون پایینش.حواس نداری ها!!!!! Wink
توهینم ب اهل سنت کجا بود.منتظر جوابم. Dodgy
از اینکه تهمت بزنید بم بدم میاد.فک کنم شما دوبار گفتید ب اهل سنت توهین کردم.ولی هیچ کدومشو دقیق مشخص نکردی ک کجا بود.منتظرم.

لطفا کامل بخونید!

خوش باشید.

دوستون دارم
برام دعا کنید.

آموزش تصویری غسل 2

پاسخ
شما هم بهتر دقیق تر بخونید،منظور جایگاه است نه مسایل دیگه(جايگاه عثمان و بانو عايشه و امام علي و حضرت فاطمه) از به کاربردن ام المومنین برای این بانو هم میشه متوجه شد که چه ارزشی براشون داره.
بنده هیچ وقت هیچ ادعایی در مورد داشتن اطلاعات مذهبی نکردم و ندارم چون نه حوزه درس خوندم نه رشته تحصیلیم به اسلام ربط داره و نه خانوادم خیلی مذهبی اند. در حد اطلاعات عمومیه....
پاسخ سوالتون رو بارها دادم....گفتنش بیجاست......
شما هم هیچ پاسخی درباره ی استدلال من در پست های اول نیووردید درباره ی این تاپیک.....
در ضمن با اطلاعات کمم بیش از این خاطرتون رو مکدر نمیکنم.
پیروز باشید.
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  تصویری از اتاق یک شیطان‌پرست + عکس
  تصویری از از در قلعه خیبر
  آموزش تجویـد
  آموزش رقص در ماه رمضان!
Rainbow احادیث تصویری
Bug آموزش نماز
  زنان ازبکستانی به دلیل آموزش قرآن به کودکان بازداشت شدند
  ایجاد مراکزى براى آموزش رقص چه حکمى دارد؟
  آموزش استخاره با قرآن
  فتوای مکارم شیرازی درباره مکالمه تصویری رایتل

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان