07-09-2015، 1:22
(07-09-2015، 1:21)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اوففف تو فیلمای اینده باس اسم ارشو ببینیم((:
(07-09-2015، 1:17)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-09-2015، 1:15)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو 20 سالگی؟:|
(07-09-2015، 1:12)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من همه چيم جوره خونه زندگي ماشين كار تحصيلات
(07-09-2015، 1:08)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دقیقا ..
هفت حوض نبودید احیانا ؟ :|
فدک ..
+
نیاز ب اخطار نی همینجا تمومش کنید
همو بزارید تو بلک لیست
والسلام
(07-09-2015، 1:09)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اهورامن نميتونم رو حرف بابا بزرگم حرف بزنم ما براش خيلي احترام قائليم
هيچ كس برا من تصميم نگرفته
اگه كسي قرار بود برا من تصميم بگيره الان من تو خونه ننه بابام رو تخت خواب در حال ديدن خواب پادشاه هفتم بودم نه دهنم بو الكل ميداد نه خودم بو سيگار نه عصابم داغون نه چشم تو اي پد
چی بگم .. ولی ازدواج تو سن خیلی مزخرفه(:
فک کن .. با این اوضای اقتصادی ..
کاری داری؟
كلا ازدواج پديده مزخرفيه الان به نظرم
(07-09-2015، 1:14)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اهورا دس شویی عمومی خیلی خوبه امتحان کن ^_^ اونجا کسی نمیبنه هرواری دوس داری بکن.. :v
ارش ی ساله میکشم.. ._.
خاك توسرت يه سالو ميتوني زود ترك كن
عين من نشي
زندگیت تخیلیه ..
خب احتمالا رو پای خودت وای نستادی هنوز ..
بابام
دارم وايميستم درسم تموم شه
الان ميرم نجاري كار بگيرم توليد كنم خيلي سود داره
درم تموم شه احتمالا فيلم نامه نويس يا بازيگر شم