امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گُفتگوےِ آزاد ، نسخه ی 265

(07-09-2015، 1:01)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2015، 0:58)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2015، 0:57)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناموسا چقد خوبه همیشه ما پسرا تو گ.ا باشیم :|
جو مشتی میشه ..
دخترا چین اخه ..

موافقم

(07-09-2015، 0:54)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2015، 0:51)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2015، 0:50)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جونم نفسم*_*
:/\
3ک** شدی ._.
اوممم اره :/\
همیشه 3ک**باش:/\

(07-09-2015، 0:51)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2015، 0:49)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشقم ._.

دادا اهورا یه چیزی به این امیر بگو با من لج داره الکی منو گذاشته توی لیست سیاه شیطونه میگه هوففف
شیطونه چی؟:|
دست بردار از سرمون باو:|||
حوصلتو ندارم چطور بگم بت؟::|
هی تو پسر جون بدون دلیل حرف نزن

خفه میشی یا خفت کنم؟:/ اووففف اهورا یه چیزی به این بگو 
دور برم نپلک حوصلتو ندارم اقا.. بپلکم؟؟؟
پ.خ و ب خاطر دوس دختر توج ک هی ادرس اواتار مو میخواستم بستممروا به تو میگف ادرس اواتارتو بده؟؟
گ.ا هم ب خاطر تو نیام ؟YES
در بیاین از باو اه..چون تو گفتی باشه ... فک کردی زود تر اومدی اینجا کیی ها
آگهی
(07-09-2015، 1:00)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم زن میخوام خوش ب حالت ارش ._. من دوس داشتم الان میرفتم میگرفتمش ماله خودم شه ولی حیف ):

علي من زن ندارم لا مصب ازش حرف نزن داغونم كرده لهم كرده

از غزل متنفرم
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، bOoOoOy ، omidkaqaz
(07-09-2015، 1:04)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2015، 1:01)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2015، 0:58)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2015، 0:57)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جو مشتی میشه ..
دخترا چین اخه ..
شدن شاخ اینجا:|||
رل میزنن شاخ میشن کلا این دو پونزدایا:||

شاخ مجازی ن**.. ((=
همونی ک خودت میدونی!
منم ک زن دارم حیف..
علی هست^_^
(07-09-2015، 1:02)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2015، 0:56)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2015، 0:55)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به … به به
وگاسیم هم اینجاس !

جوون عشق فرانسویمو*_*

من عاشق وگاسیام …

جو مشتی میشه ..
دخترا چین اخه ..

بله همشون تیریپ شاخ بازی در میارن …
البته بعضیاشون همانند آدمن :|
منم عاشق فرانسویام اتفاقا^_^

چه اسم قشنگی داری هانی ^_^
(07-09-2015، 1:04)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2015، 1:00)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2015، 0:58)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2015، 0:55)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2015، 0:54)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
موفق باشی پلنگکم :|
داوشمی ._. Heart 
+
ارش تو 20 سالگی ازدواج؟|:

اهورا بابا من هيجده سالگي يه پسر داشته
مادر بزرگم ١٢سالگي ازدواج كرده
بعدم من تا عقد كنمو تحقيقا كاراي ازدواج حد اقل ٤سال طول ميكشه
ما تو خونواده زياد عقد كرده ميمونيم نامردا خيلي سخته البته برا من نه من كارمو ميكنم
قرار نی هرکی هرکاری کرد توام بکنی .. 20 خیلی زوده
دم ب تله نده فعلا جوونی(: ی مدت دوس دختر/دوس پسر بمونید باو ..
من الان بگم زن میخوام پستونک میکنن تو دهنم :|
خیلی خوب بود ^_^ اگه زن داشتم باو ما 2 ساعت میریم بیرون دستو پامون میلرزه اشنا مارو نبینه -_-
با ایسان رفته بودم بیرون راننده تاکسیم ما رو میشناخت:|||
تو خیابون ی پسرمرده اشنای بابای رفیقش ما رو دیدم ب من و ایسان گف شما همو دوس دارید مام سرخ و سفید شدیم در رفتیم |:
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، bOoOoOy
اهورا من حقوق کاربری دارم نه؟
میتونم چون دارع واسم مزاحمت ایجاد میکنه در تعلیق 2ساعته یا حداقل اخطار کنم..
قانون هس ک بخواد مانعم بشه؟
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(07-09-2015، 1:02)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2015، 1:01)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2015، 0:58)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جو مشتی میشه ..
دخترا چین اخه ..
شدن شاخ اینجا:|||
رل میزنن شاخ میشن کلا این دو پونزدایا:||

رل زدن به تو ربطی ندارم ولی مث تو شاخم نیستم ... اهورا من شاخم Undecided؟  
+
اگه دوست داری رفتارتو اینطوری ادامه بدی دیگه دوس ندارم همزمان با هم تو یه گ.ا باشیم
اره همینطوری ادامه میدم..
بت گفتم نقلم نکن اشکتو در میارم
گفتم عصبیم نکن..
از فردا دارم برات...
حالا هم میتونی بری بای

مثلا چکا میکنی باو 

تو جرعت داری آتو بده دستم روزگاتو سیا میکنم
تو اخطار میدی اهور یا من بدم؟
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(07-09-2015، 1:06)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2015، 1:04)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2015، 1:00)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2015، 0:58)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2015، 0:55)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داوشمی ._. Heart 
+

ما تو خونواده زياد عقد كرده ميمونيم نامردا خيلي سخته البته برا من نه من كارمو ميكنم
خیلی خوب بود ^_^ اگه زن داشتم باو ما 2 ساعت میریم بیرون دستو پامون میلرزه اشنا مارو نبینه -_-
تو خیابون ی پسرمرده اشنای بابای رفیقش ما رو دیدم ب من و ایسان گف شما همو دوس دارید مام سرخ و سفید شدیم در رفتیم |:

ما رفتیم تو دس شویی عمومی خخخ خیلی خوب بود..خوردم.. ^_^
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(07-09-2015، 1:06)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داوشمی ._. Heart 
+

هفت حوض نبودید احیانا ؟ :|
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(07-09-2015، 1:05)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2015، 1:02)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داوشمی ._. Heart 
+

هعي كاش بود من تا هر وقت ميخواست باهاش دوست ميموندم
دست من نيست خودم زن نگيره زنم ميدن
ولي الان ديگه اگه گردنمم بزنن به ازدواج با يه دختر فك نميكنم به اندازه كافي ازشون ضربه خوردم
كه الان شدم ارش افسرده خخخ
يه زماني ارش ديوونه بودم
بيخي
زن خَر كيه؟

مردی شدی برا خودت .. یکم اقتدار داشته باش
پووف من همسن تو نیستم ولی نمیزارن دیگران برام تصمیم بگیرن

اهورامن نميتونم رو حرف بابا بزرگم حرف بزنم ما براش خيلي احترام قائليم
هيچ كس برا من تصميم نگرفته
اگه كسي قرار بود برا من تصميم بگيره الان من تو خونه ننه بابام رو تخت خواب در حال ديدن خواب پادشاه هفتم بودم نه دهنم بو الكل ميداد نه خودم بو سيگار نه عصابم داغون نه چشم تو اي پد
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، Δ.н.ο.υ.я.Δ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان