امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گُفتگوےِ آزاد ، نسخه ی 265

(06-09-2015، 22:34)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارش بیا پ.خ :|

تو ميدي يا من؟

(06-09-2015، 22:34)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا جمـ کنید این خاله بازی آ رو :|

دوست يابيه خو
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
آگهی
(06-09-2015، 22:35)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2015، 22:34)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو ميدي يا من؟

تو میدی یا من؟
چیو میدین؟
(06-09-2015، 22:36)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2015، 22:35)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو ميدي يا من؟

تو میدی یا من؟
چیو میدین؟

پ خ
فكر بد نكن جفتمون پسريم
ارش تو دخالت نکن -_-
همش تقصیره توئه هی داری سینگل های انجمن رو کم میکنی .. دخترای نونهال رو شوهر میدی :|
پیرمرد :|
ممنون علی جان .. میتونی داداشم باشی ! بیشتر از این شرمنده ..
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، bOoOoOy ، omidkaqaz

تو ميدي يا من؟

(06-09-2015، 22:34)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست يابيه خو

خو سایت دوس یابی راحت تر میشه مخ زد
تو بیا..

خداکنه داشته باشه..^_^
(06-09-2015، 22:24)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2015، 22:23)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2015، 22:22)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی ویرایش نکن...-_- 

شادی عشقم..؟؟^_^
مگه چی نوشتی ؟ -_-
مرضیه ؟ چی نوشت ویرایش کردی ؟؟ : )
من عشقت نیستم ._.
اروم باش علی جان !
بگو عکسمو از کجا دیدی ؟

هیچی نوشتم دوست دارم.. .-. تو تلگرام دیدم یکی بم داد.. ._.

(06-09-2015، 22:23)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2015، 22:22)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی ویرایش نکن...-_- 

شادی عشقم..؟؟^_^

چی گیری دادی به شادی تو؟؟؟ یه پیشنهاد دوستی بده برو کنار جوابشو بزار عهده شادی اینقدم گیر نده 

یهو ک نمیشه :|

امتحان نکن خو

(06-09-2015، 22:33)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2015، 22:31)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2015، 22:27)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2015، 22:13)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2015، 22:10)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اميد از مروا خبر داري؟

کی سپاس 2000 ُم منو داد؟
+
خبر داشتم تا همین اخرین موقع که افلاین شه داشتم باهاش میحرفیدم هنوز جواب یکی از پیامای خصوصیمو نداده
+
خانم منو چکار داری ارش ؟؟ها؟؟

انتر خوبه دختر خودمه حالا

علي خان شما بيا يكي ديگه از اين هشتا دختريوكه رو دستم باد كرده بگير
اون هشتا رو نام ببر واسشون جور کنیم
علی فعلا در حال مخ زدنه
شادي عمرا مخش بخوره خودش شوهر داره
وگر نه شاديو رو هوا ميزدن
هم خوشگله هم مهربونه هم خوش اخلاقه
اگه شوهر نداشت الان صد تا خاستگار داشت

فک کنم شوهر امیرچریزماس ... درسته؟

راست میگه این مرضی خانم ... قرتی بازی دارین پی وی Big Grin
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby

تو ميدي يا من؟

دوست يابيه خو

1 _ اینقد زود تو مجازی گول نخورید !

2 _ هیچ آدم عاقلی با دیدن 1 عکس عاشق کسی نمیشه

3 _ تو مجازی با 2 تا کامنت نمیشه کسی رو شناخت
 سپاس شده توسط Apathetic ، ×ИамеLеsS× ، omidkaqaz
(06-09-2015، 22:36)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو ميدي يا من؟

تو میدی یا من؟
چیو میدین؟

فکر بد نکن منظورشون پ.خ اس

(06-09-2015، 22:37)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارش تو دخالت نکن -_-
همش تقصیره توئه هی داری سینگل های انجمن رو کم میکنی .. دخترای نونهال رو شوهر میدی :|
پیرمرد :|
ممنون علی جان .. میتونی داداشم باشی ! بیشتر از این شرمنده ..

علی میتونی مث من داداش شادی باشی ولی نه در حد من ... مگه نه شادی؟
هههی زندگی همیشه همنطوریه ها..بای :|||

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان