(06-09-2015، 18:11)lloc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-09-2015، 18:08)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شوهر خواهر؟؟؟ خواهرت کی بود دیه. لعنتی چقدر بپیچیده شد
(06-09-2015، 18:06)lloc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غزل تو الان مادر زن منی
چیشد اصلا یهو
من نمیشناسمـت .. :|
جالبه 90 درصد بچه های فلش من و میشناسن :|
من فقد میدونم که تو سبحانی ُ یه زمانی قرار بود شوور خواهرم بشی :|
الان خواهرت کی بود
که الان من دامادت شدم
راستی من سبحانم 17 مشهد
مروا :||:
بزار قضیه رو بگم این آقا سبحان داستان ما اولش قرار بود شوور خواهر ما بشه .. شب عروسیش نیومد دادنش به یکی دیگه :||:
خوشبختم دامادی که از خودمم بزرگ تره :|
(06-09-2015، 18:12)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-09-2015، 18:09)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-09-2015، 18:06)yasi9 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-09-2015، 18:04)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الهي عزيزم
کمرک درد میکنه ..
این مهمونه ماهم انگار حوس کرده دوباره شب و بمونه .. :rum:
میخوام دراز بکشم >_< !
ما امشب مهمون داريم كاش زود برن
![]()
[url=//www.pinterest.com/pin/create/extension/][/url]
مسئله اصلی این نیست .. اینه که این حداقل نمیره دو دیقه قدمی چیزی بزنه من از گُشنگی مردم ._. :|
پس سویچ ماشینو بگیر
پول هم بگیر
برو صندلی عقب دراز بکش چیپس بخور :|
آقا اصلا کمرم خوب شد ._.