امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ]

(01-09-2015، 20:31)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دعوا خانوادگی شده؟  Shy
با هم دوس باشید
+
سلام
اهورا ادامه داستان ._.؟
راستی سلام!
[ گُفتگوےِ آزاد ( 264 ) ] 46

سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
آگهی
(01-09-2015، 20:31)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دعوا خانوادگی شده؟  Shy
با هم دوس باشید
+
سلام

هرکی بتونه با این علی دوست باشه و علی بهش چیزی نگه من خودکشی میکنم !!!

اهورا اون داستانتو بزار من اعصابم خورده :|
 سپاس شده توسط esiesi ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(31-08-2015، 20:32)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2015، 20:27)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ:>

کیمیا علی تموم کرد خدافظ گفتنو خانم ما شروع کرد هوففف

(01-09-2015، 20:31)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دعوا خانوادگی شده؟  Shy
با هم دوس باشید
+
سلام
اره فک کنم سلام تو خوبی همه خوبن
بهترین انجمن
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(01-09-2015، 20:33)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دعوا خانوادگی شده؟  Shy
با هم دوس باشید
+
سلام

پ.خ رو باز کن  تا جوابتو بدم :|
-_-
(01-09-2015، 20:35)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2015، 20:33)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دعوا خانوادگی شده؟  Shy
با هم دوس باشید
+
سلام

-_-

بازه ..
 سپاس شده توسط esiesi
(01-09-2015، 20:27)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/ioyevmkkgfr2u25q6y8c.png
تانکمو غیب کردم |: ! 
من با چیــت تو بازی واقعی نمیتونم ه ک کنم ولی تو تمرینیش ه ک میکنم
تیر نوک رو میزنم همه کاری میکنمـ! ولی تو تمرینیش و ایــن بدرد نمیخورهـ :||
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://s3.picofile.com/file/8209697792/Capture_2015_09_01_22_04_46_412.png
 سپاس شده توسط Mr.Robot
عشقا شرمنده داستان رو تایپ نکردم امروز دگیر بودم ایشالله فردا میزارم Shy
خوبید؟
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، ḲℑℳℐÅ ، # αпGεʟ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(01-09-2015، 20:36)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2015، 20:27)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://8pic.ir/images/ioyevmkkgfr2u25q6y8c.png
تانکمو غیب کردم |: ! 
من با چیــت تو بازی واقعی نمیتونم ه ک کنم ولی تو تمرینیش ه ک میکنم
تیر نوک رو میزنم همه کاری میکنمـ! ولی تو تمرینیش و ایــن بدرد نمیخورهـ :||
http://s3.picofile.com/file/8209697792/Capture_2015_09_01_22_04_46_412.png
علی یه توضیح درمورد این شل شاک بده شاید مام مشتری شدیم

(01-09-2015، 20:35)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2015، 20:35)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دعوا خانوادگی شده؟  Shy
با هم دوس باشید
+
سلام

-_-

بازه ..

:|
گوشای من مخملی نیس -_-
باز کن اون لامصبو >_<
(01-09-2015، 20:38)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2015، 20:35)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دعوا خانوادگی شده؟  Shy
با هم دوس باشید
+
سلام

-_-

بازه ..

:|
گوشای من مخملی نیس -_-
باز کن اون لامصبو >_<

بگو ..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان