امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263]

(30-08-2015، 14:43)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 14:41)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 14:37)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انگشتم خسته شد انقد سپاس دادم Big Grin

(30-08-2015، 14:37)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتار ..  cof

غزل اواتارت منو ياد نشستن سره يه جايي ميندازه
تا حالا كتك خوردي؟

تاحالا اخطار گرفتی :| ؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/dd5fa9e5e1f812e04a7e302c7753b733.jpg
ج سوْال منو با سوْال ميدي؟؟؟؟
Angry  Angry   Angry
دقيقا چرا اين لينكو دادي؟

به اصل قضیه نگاه کن پدر منحرف من ! ..
آگهی
(30-08-2015، 14:43)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 14:39)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک تو سرت با این انتخابت 
یعنی فک مکیردم اینقد انختبن چرت باشه 
انتخابت بر حسب حوس بوده یا واقعیه ؟ 

باشه ! من هیچی نمیگم .. ولی لطفا مواظب حرف زدنت باش .. !

احسان به زنت توهين كردن
غيرتي شو

(30-08-2015، 14:44)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 14:43)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 14:41)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 14:37)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انگشتم خسته شد انقد سپاس دادم Big Grin

(30-08-2015، 14:37)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتار ..  cof

غزل اواتارت منو ياد نشستن سره يه جايي ميندازه
تا حالا كتك خوردي؟

تاحالا اخطار گرفتی :| ؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/dd5fa9e5e1f812e04a7e302c7753b733.jpg
ج سوْال منو با سوْال ميدي؟؟؟؟
Angry  Angry   Angry
دقيقا چرا اين لينكو دادي؟

به اصل قضیه نگاه کن پدر منحرف من ! ..
خوب جنيه
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
غزل حالا من نمیدونم ولی میتونم بگم حداقل با 3 نفر تو فلش بودی |: 
[گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263] 105
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
واقعا شما هیچ کاری ندارید همش انلاینید؟:|
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، ( lιεβ ) ، esiesi
(30-08-2015، 14:43)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 14:39)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک تو سرت با این انتخابت 
یعنی فک مکیردم اینقد انختبن چرت باشه 
انتخابت بر حسب حوس بوده یا واقعیه ؟ 

باشه ! من هیچی نمیگم .. ولی لطفا مواظب حرف زدنت باش .. !

به دختر من توهين نكن
لطفا:|
آرش تویی ؟ 
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(30-08-2015، 14:44)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب جنيه

حالا که این ُ گفتی جنی ترشو میزارم ! -_-

دقت ..
(30-08-2015، 14:45)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من مزدوجشون كردم
مشكلي ندارن

(30-08-2015، 14:46)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرش تویی ؟ 

نه قليم
ارشم ديگه

(30-08-2015، 14:46)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع

(30-08-2015، 14:47)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 14:44)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب جنيه

حالا که این ُ گفتی جنی ترشو میزارم ! -_-

دقت ..

بزار
به من چه ربطي داره؟
(30-08-2015، 14:45)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این چیز بدیه ؟ ((:

تجربه اس ..

ولی میش بگی نفر سوم کیه ؟
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
(30-08-2015، 14:46)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن خیر برادر بسیجی :|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان