امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263]

نقل قول: پسری یا دختر [گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263] 85
پســر ._.
 سپاس شده توسط Silver Sun ، esiesi
آگهی
واهاهاهاهاهای
تلویزیون چه برنامه های جذابی داره
با لب تاب بیای چقد مذخرفه
لعنتی  اپلود نمیشه|: Angry
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263] 85
 سپاس شده توسط esiesi ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
(30-08-2015، 9:54)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 9:48)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 9:44)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید نتم قط شد 
آرش خره مگه کسی جز من برا تو زن میگیره :|

بگیر

چ اشتهت باز شده :|
هفته ای ی دونه 
دیشب یکی هفته ی بعد یکی دیگه =|

بلی
غزل اومده

(30-08-2015، 9:54)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 9:52)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 9:49)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 9:41)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 9:40)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختراش :|

لیست دخترارو بدم بریم خواستگاری ؟ :>

هممم ميخوام

(30-08-2015، 9:41)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا یه اسکل افتاده تنگ ما ولمونم نمی کنه خوشم نمیاد ازش واست عکسشو می فرستم):

بفرست
خوب كسيو زير نظر داري مليكا جان
کیو پیدا نکردم تو کرج باشه|:
میگم کسیو زیر نظر نداری؟
من مجازی مزدوج میکنم
اها چرا یه نفر هست ولی پا نمیده
بهش گفتم دوست پسر دارم دیه ج پ.خ هامو نمیده|:
خاک تو سرت کیه؟
من 1 ساعت نبودمـا ! اونوخ سراغ منم نگیرید -_- ..

احسان اون آواتاریو که بهت دادم بزار >_<

@esiesi
 سپاس شده توسط esiesi
(30-08-2015، 9:58)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 9:54)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 9:48)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 9:44)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید نتم قط شد 
آرش خره مگه کسی جز من برا تو زن میگیره :|

بگیر

چ اشتهت باز شده :|
هفته ای ی دونه 
دیشب یکی هفته ی بعد یکی دیگه =|

بلی
غزل اومده

(30-08-2015، 9:54)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 9:52)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 9:49)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 9:41)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هممم ميخوام

بفرست
خوب كسيو زير نظر داري مليكا جان
کیو پیدا نکردم تو کرج باشه|:
میگم کسیو زیر نظر نداری؟
من مجازی مزدوج میکنم
اها چرا یه نفر هست ولی پا نمیده
بهش گفتم دوست پسر دارم دیه ج پ.خ هامو نمیده|:
خاک تو سرت کیه؟

الان می فرستم|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-08-2015، 9:55)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واهاهاهاهاهای
خره وحشی 
با لپتاپ اومدی
بفرس دیگه -_-
(30-08-2015، 10:00)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@esiesi

من سراغتو گرفتم ک >___<
دو تا دیگه فرستادم ببین :>
اگه خوب نبود اونو میذارم =}
گفتم رفتی با شوهرت شل شاک بازی کنی
 سپاس شده توسط esiesi
من شیـرینــی میخوام >__<
 سپاس شده توسط esiesi
(30-08-2015، 10:02)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 9:55)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واهاهاهاهاهای
خره وحشی 
با لپتاپ اومدی
بفرس دیگه -_-

(30-08-2015، 10:00)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@esiesi

من سراغتو گرفتم ک >___<
دو تا دیگه فرستادم ببین :>
اگه خوب نبود اونو میذارم =}

کرگدن رهبری
عکس تو ای پده

(30-08-2015، 10:03)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شیـرینــی میخوام >__<

من نفهمیدم برات زن بگیرم یا شوهرت بدم
 سپاس شده توسط esiesi

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان