(29-08-2015، 9:33)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-08-2015، 9:31)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-08-2015، 9:28)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-08-2015، 9:26)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-08-2015، 9:25)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام غزل +
چی شده؟؟
سرما صبح گاهی خوردم:|
عی بابا چرا اخه؟
منم صبح از خواب پاشدم سردم بود ولی بدو رفتم حموم الان دمای بدنم متعادله(:
من وقتی که باید سرما بخورم نمیخورم ! وقتی نباید بخورم میخورم ! ..
وقتی هم برم بیرون اصن بدنم فراموش میکنه که سرما خورده بود:|
(29-08-2015، 9:31)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-08-2015، 9:28)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سپاس ! ..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=242626&pid=3047445#pid3047445
غزل چه جوری فیلم میزاری؟
نمیخواستم بزارم:|
هااا؟
میگم چه جوری فیلم ارسال می کنی؟
(29-08-2015، 9:33)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-08-2015، 9:32)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-08-2015، 9:31)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-08-2015، 9:28)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عی بابا چرا اخه؟
منم صبح از خواب پاشدم سردم بود ولی بدو رفتم حموم الان دمای بدنم متعادله(:
من وقتی که باید سرما بخورم نمیخورم ! وقتی نباید بخورم میخورم ! ..
وقتی هم برم بیرون اصن بدنم فراموش میکنه که سرما خورده بود:|
غزل نمیدونم چرا؟
ولی احساس میکنم رفتارات جنی شده!!!
مامانت جن شده !
:|
.__.
مامانم سالمه(:
ولش کن بی خی|:
لینک آپاراتشو کپی کن ! ..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/hp6lse8bxvppo3aoxcan.png
به نتمم نگاه نکن گندیده=|