امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ]

من هنگ کردم
الان چه کنم؟
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
آگهی
ولشکن نمیخواد ((= !
 سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ ، # αпGεʟ
(27-08-2015، 15:21)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولشکن نمیخواد ((= !

دقیقا تو همین فکر بودم صفحه بازی سیاه شده بود

کگممممممممممممممممممممممممممممممممممممنخخخخخننننمممم
غزل
یه توال
مگمگم
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
ها =| ؟
(27-08-2015، 15:30)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها =| ؟

ها؟
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
سلام
/:
سلام ._. !
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، # αпGεʟ ، ÆҐÆŠĦ
(27-08-2015، 16:50)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._. !

خوبی؟
کامپیوترت چیشد؟
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، ÆҐÆŠĦ
(27-08-2015، 16:51)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2015، 16:50)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._. !

خوبی؟
کامپیوترت چیشد؟
 مرسی..
هیچی عه خوب شد یادم انداختی واقعا خوب شد یادم انداختی باس برم سی دی ویندوز بگیرم بعد نصبش کنم بعد بدم کامپیوترمو ریکاوری کنن تا همه اطلاعاتش برگرده!  درایو ها و ...
 سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، # αпGεʟ
(27-08-2015، 16:53)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2015، 16:51)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._. !

خوبی؟
کامپیوترت چیشد؟
 مرسی..
هیچی عه خوب شد یادم انداختی واقعا خوب شد یادم انداختی باس برم سی دی ویندوز بگیرم بعد نصبش کنم بعد بدم کامپیوترمو ریکاوری کنن تا همه اطلاعاتش برگرده!  درایو ها و ...

چه کار سختی در پیش داری
موفق باشی دلاور
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 165 مهمان