امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ]

سال دوم راهنمایی بودیم .. کلاسمون طبقه دوم بود..زنگ قران..معلم سی دی گذاشته بود تو ضبط (دیکتشو بلد نیستم ^_^) خودشم که داشت چرت میزد.. من و رها هم نامه بازی میکردیم :>
یهو زلزله اومد .. معلممون چشاش گشاد شد بلند شد فرار کنه حالا هر کاری میکنه نمیتونه از میز بیاد بیرون  25r30
همه بچه ها پناه گرفته بودن .. یهو یه چیز اومد تو بغل من .. دیدم  رها خودشو انداخته تو بغل من .. بچه های کلاس همه پناه گرفته بودن جز من و رها  25r30
 سپاس شده توسط τοxικ ، Silver Sun ، sober
آگهی
(26-08-2015، 10:47)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 10:45)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 10:44)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه  سول :|

حس کیه ؟ احسان کیه ؟ اصن من کیم ؟ :||||

من احسانم داداش واقعی حسن (ماتادور)  Shy

اینجا میاد ؟

اره   kaffe2

(26-08-2015، 10:48)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 10:46)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 10:45)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 10:42)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 10:40)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعله  Shy
چه بچـه سر به زیـری ._.

(26-08-2015، 10:40)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سل..-..

اسکـی :7

سلام دادن اسکیه اخه
؟

من دیگه حرفی ندارم  :ngh:

برا چی؟ Big Grin
 هیچی ولش به کارت برس  Big Grin
 سپاس شده توسط Silver Sun
(26-08-2015، 10:47)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 10:46)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 10:44)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 10:41)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگفتن زمین لرزه اصلی ساعت 3 یا 2 شب میاد ! ..

اومد ؟ :|

آره
دیشب فشم و لواسان زلزله اومده
مامانم میگه اینجاهم اومده ولی زیاد نبوده که
تو فیروز کوه اومده بود . از اونجایی هم که فیروز کوه نزدیک هست به مدت 1 ثایه هم اینجا اومد :|

تخت یه جوری تکون خورد !! هرکی جای من بود سکته رو میزد ! D:
خدانکنه
والا . اصن یه جوری تخت تکون خورد که من ذهنم به زلزله خطور نکرد . :|

اگه مامانم حسش نمیکرد من واقعا سکته میکردم :|
 سپاس شده توسط sober ، Silver Sun
نیلوفرجان؟
سوالت چیه؟
(26-08-2015، 10:49)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 10:47)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 10:45)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 10:44)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه  سول :|

حس کیه ؟ احسان کیه ؟ اصن من کیم ؟ :||||

من احسانم داداش واقعی حسن (ماتادور)  Shy

اینجا میاد ؟

اره   kaffe2

(26-08-2015، 10:48)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 10:46)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 10:45)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 10:42)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه بچـه سر به زیـری ._.

اسکـی :7

سلام دادن اسکیه اخه
؟

من دیگه حرفی ندارم  :ngh:

برا چی؟ Big Grin
 هیچی ولش به کارت برس  Big Grin

باشه ولی فهمیدم منظورتو Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] 87
 سپاس شده توسط τοxικ
(26-08-2015، 10:49)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره   kaffe2

لینک :|
 سپاس شده توسط Silver Sun
حسن(ماتادور) نویسنده انجمن مذهبی بوده قبلن ._.
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، Silver Sun
(26-08-2015، 10:51)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسن(ماتادور) نویسنده انجمن مذهبی بوده قبلن ._.

من اینجا حسن زیاد میشناسم :|

ماتادور دیگه نشنیدمم واقعا :|

لینک بدید یه بررسی کنم :||||||||||| !
 سپاس شده توسط Silver Sun ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=25349
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
سلام
من تو یه سایت بازیه دیگه عضوم ولی وقتی میرم داخلش به جای سایت یه سایت دیگه باز میشه تبلیغات خارجیه

داغونم داغون میففهمی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 46 مهمان