امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ]

(26-08-2015، 5:49)✿ ɓℓąƈҡ ɠïŗℓ ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم نسیم .. خوبی ؟ (:

سلام گلم
تو خوبی؟
 سپاس شده توسط spent †
آگهی
(26-08-2015، 5:54)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 5:53)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از ماه رمضون به بعد ندیدم این وقت صبح بیش از دو نفر بیان گفتگو ..

سلام
نه من اومدم رمان بذارم
من همیشه عادتمه میام اول سلام می کنم

(26-08-2015، 5:50)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 5:49)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 5:48)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 5:46)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

میدونی مامانم صبا میره امتحان میده تو دانشگاه بعد هی سرو صدا میکنه نمیذاره من بخوابم  منم بی خواب شدم  خخخخخخخ  =)
خوفی؟؟؟

مرسی گلم
تو خوبی؟
اره تو چرا بی داری ؟؟؟=////

مروا رمان می خواست
دیشب بهش قول دادم
اوهوم . میدونی راستش صب ساعت 10 باید برم زومبا برا همین بیدارم کرد گفت که گوشیمو کوک کردم یا نه ؟ منم طبق معمول گفتم نه بعدش کوک کردم بعدشم که اینجام =))
 سپاس شده توسط sober
چقد خلوت شده اینجا |:

(26-08-2015، 5:56)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 5:49)✿ ɓℓąƈҡ ɠïŗℓ ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم نسیم .. خوبی ؟ (:

سلام گلم
تو خوبی؟

آره چه خبر ؟
 سپاس شده توسط sober
(26-08-2015، 5:59)✿ ɓℓąƈҡ ɠïŗℓ ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد خلوت شده اینجا |:
چون کله سحره همه هم خوابن =||
ولی کوفتشون بشه منم میخوام بخوابم ولی خوابم نمیاد crying
 سپاس شده توسط sober
(26-08-2015، 5:59)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 5:54)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 5:53)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
نه من اومدم رمان بذارم

(26-08-2015، 5:50)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 5:49)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 5:48)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونی مامانم صبا میره امتحان میده تو دانشگاه بعد هی سرو صدا میکنه نمیذاره من بخوابم  منم بی خواب شدم  خخخخخخخ  =)
خوفی؟؟؟

مرسی گلم
تو خوبی؟

مروا رمان می خواست
دیشب بهش قول دادم
اوهوم . میدونی راستش صب ساعت 10 باید برم زومبا برا همین بیدارم کرد گفت که گوشیمو کوک کردم یا نه ؟ منم طبق معمول گفتم نه  بعدش کوک کردم بعدشم که اینجام =))

الان چای دم کردم
برای صبحانه
موفق باشی عزیز
نمازمم قضا شد
(26-08-2015، 6:01)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 5:59)✿ ɓℓąƈҡ ɠïŗℓ ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد خلوت شده اینجا |:
ولی کوفتشون بشه منم میخوام بخوابم ولی خوابم نمیاد  crying

قبلن تا ساعت 9 صبح بیدار میموندن .. |:

الان میرن تل |:

چقد خلوت شده اینجا |:

(26-08-2015، 5:56)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم نسیم .. خوبی ؟ (:

سلام گلم
تو خوبی؟

آره چه خبر ؟
سلامتی
(26-08-2015، 6:01)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 5:59)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
نه من اومدم رمان بذارم

مرسی گلم
تو خوبی؟

مروا رمان می خواست
دیشب بهش قول دادم
اوهوم . میدونی راستش صب ساعت 10 باید برم زومبا برا همین بیدارم کرد گفت که گوشیمو کوک کردم یا نه ؟ منم طبق معمول گفتم نه  بعدش کوک کردم بعدشم که اینجام =))

الان چای دم کردم
برای صبحانه
موفق باشی عزیز
نمازمم قضا شد
باشه عزیزم =)) بای
(26-08-2015، 6:02)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 6:01)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
نه من اومدم رمان بذارم

مروا رمان می خواست
دیشب بهش قول دادم

الان چای دم کردم
برای صبحانه
موفق باشی عزیز
نمازمم قضا شد
باشه عزیزم =)) بای

بر می گردم

(26-08-2015، 6:02)✿ ɓℓąƈҡ ɠïŗℓ ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2015، 6:01)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد خلوت شده اینجا |:
ولی کوفتشون بشه منم میخوام بخوابم ولی خوابم نمیاد  crying

قبلن تا ساعت 9 صبح بیدار میموندن .. |:

الان میرن تل |:

مثل مامان من تا صب ولش کنی اونجاس البته خودمم دست کمی ازشون ندارم o__O

خب یه چیزی بگین دیگه ؟ همش من دارم فک میزنم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 148 مهمان