امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ]

(25-08-2015، 20:24)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 20:17)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا فهمیــدم چرا دنات گف این دختره رُ نمیخوام  :4chs:

کدوم دُختره‎:|‎
هیچ بیخیال (:

برم ببینم امیر سام چی گفته ^_^
(25-08-2015، 20:25)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودشو میگه فک کنم...
مروا -_-
(25-08-2015، 20:42)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما هم حس کردین زمین تکون خورد ؟O____O

من رو تخت نشستم تخت قشنگ تکون خورد فک کردم روحا دارن تکونش میدن :||

وایی زلزلهه >_<
دیروز اینجا زلزله اومد .. البته همه میگن زلزله نبوده.. ولی من میگم زلزله بوده..
از خواب بیدارم کرد .. حتی داداشمم فهمیده بود..
غیر از من و داداشم هیچکس حس نکرده بود |:
 سپاس شده توسط Apathetic
آگهی
(25-08-2015، 21:23)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه خلوت :|
البته در هر حال من که نمیومدم ..  :ngh:
امروز خیلی درد کشیدم ..
یه جوش ساده تبدیل شد به یه قُلُمبه ی عفونت کرده ! (:
دکتره عوضی هم با ناخوناش اومد جوشم رو ترکوند و تمام دل و روده ی گوشمُ جوشم رو در اورد :|
کلی خون از دست دادم .. دردم اومد -_-
:||||||

اخي
جيگر و دلو قلوه بخور
 سپاس شده توسط Apathetic
خلوت ..
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
(25-08-2015، 21:30)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخي
جيگر و دلو قلوه بخور
گوشم درد میکنه اقا ارش ..  :rum: 
روی لاله ی گوشم جوش زده بود .. (:
دکتر هم بی درنگ سریع تا دیدش ترکوندش -_-
خیلی درد داره ..  cry2
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط sober
(25-08-2015، 21:44)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 21:30)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخي
جيگر و دلو قلوه بخور
گوشم درد میکنه اقا ارش ..  :rum: 
روی لاله ی گوشم جوش زده بود .. (:
دکتر هم بی درنگ سریع تا دیدش ترکوندش -_-
خیلی درد داره ..  cry2

اخي
يخ بزار روش سر شه
دكتره عوضي
شادی نمیمیری ._.

جوش وقتی میترکونیش تا چن ساعت درد داره .. تا فردا خوب میشه (:
 سپاس شده توسط Apathetic
خدایا تو بارها میتونستی مچمو بگیری اما دستمو گرفتی و از گناهم گذشتی... و من بارها میتونستم برای لحظه ای به تو فکر کنم اما خودم را برتو ترجیح دادم . بخشندگی تو کجاو خودخواهی من کجا... مرا ببخش
خداحافظ
(25-08-2015، 21:48)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادی نمیمیری ._.

چه ابراز محبتي
صد رحمت به باباي من.-.

(25-08-2015، 21:49)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایا تو بارها میتونستی مچمو بگیری اما دستمو گرفتی و از گناهم گذشتی... و من بارها میتونستم برای لحظه ای به تو فکر کنم اما خودم را برتو ترجیح دادم . بخشندگی تو کجاو خودخواهی من کجا... مرا ببخش
خداحافظ

نسيم...
نسيم...
بله؟
(25-08-2015، 21:52)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 21:50)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 21:48)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادی نمیمیری ._.

چه ابراز محبتي
صد رحمت به باباي من.-.

(25-08-2015، 21:49)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداحافظ

نسيم...
بله؟

چيزي شده؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 180 مهمان