امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ]

خداحافظ Angel
مروا تو اهنگو بگو من میام نگاه میکنم عشقی .
کاش همه می فهمیدن...
دل بستن به کلاغی که دل دارد،
بهتر از دل بستن به طاووسیست که
تنـــــــــــها زیـــــــــــــــــــــــــــبایی دارد . . .
[ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] 51
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
آگهی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/sky-sun-black-and-white-235814.jpg
اين برا اواتار خوبه؟
(25-08-2015، 13:24)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 13:22)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 13:19)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 13:17)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 13:15)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مروا میخوام آهنگ پروفایل بزارم آهنگ پیشنهاد میدی ؟
ιмpαrαdoх
imparadox
کدومشون؟:
+
خوش بختی در کار نی

شاد داری ...?
چند وقت انقدر تو عاشقانه ها مطالب گذاشتم باورم شده عاشق شدم Angel
کدومشون اینا دو مدل از نام کاربریم بود:<
خخخ کدوم بند خدا حالا؟
+
شانس ساسی مانکن

هنوز بنده خدا رو پیدا نکردم

خوبه  Angel
باشه میگم بهت من خودم خارجی گوش میدم بیشتر :>>
ااا بند خدا ×××
(25-08-2015، 13:24)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 13:22)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 13:12)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدبخت شدم cry girl

بدبخت بودی :| 

خخخ نتونستي بي نت بموني؟
برو درستو بخون عين من نشي
فك كن من وقتي داشتم كنكور ميدادم بقل ساختمون بنايي بود
به خدا نتم قطع نشده هنو :||||||| 

دیروز پیروزا اس اومد برام مدت زمان باقی مانده 0 روز میباشد نسبت به تمدید سرویس اقدام نمایید آسیاتک :||| 

امروز ظهر حوصلم سر رفت نشستم ببینم قطعه دیدم وصل بود :||||| 
(25-08-2015، 13:26)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/sky-sun-black-and-white-235814.jpg
اين برا اواتار خوبه؟

نه برو تالار پسرونه
+
حقته تا به من نگی بیشعور :<
(25-08-2015، 13:27)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 13:24)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 13:22)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 13:12)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدبخت شدم cry girl

خخخ نتونستي بي نت بموني؟

دیروز پیروزا اس اومد برام مدت زمان باقی مانده 0 روز میباشد نسبت به تمدید سرویس اقدام نمایید آسیاتک :||| 

جلل خالق
تورو يادتون رفته
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
(25-08-2015، 13:19)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 13:19)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

سلــام ._.
خوبـی؟(:

آره ..

تو خوبی؟
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
(25-08-2015، 13:22)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 13:18)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 13:16)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم امید فعلا با همین حال کنید ..
راضی بودید؟-_-
کامنتا کم شده .. 
انرژی نمیدین !

نخوندم .. فقط سپاس دادم ._.

خوب میشی نگران نباش Big Grin
خُب خوشم نمیاد تو خماری داستان بمونم .. 
وقتی تموم شد همشو با هم میخونم ..
یه چیز دیگه هم هست خطش خیلی ریزه ._.
(25-08-2015، 13:27)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدبخت شدم cry girl

خخخ نتونستي بي نت بموني؟

اه
چه بد-.-

@delaram8
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
(25-08-2015، 13:29)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 13:19)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 13:19)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

سلــام ._.
خوبـی؟(:

آره ..

تو خوبی؟

آره (:

اگه نگار تو لیست دوستاته بگو آخرین بازدیدش کِی بوده؟
 سپاس شده توسط Interstellar

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 176 مهمان