امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ]

مروا میخوام آهنگ پروفایل بزارم آهنگ پیشنهاد میدی ؟
کاش همه می فهمیدن...
دل بستن به کلاغی که دل دارد،
بهتر از دل بستن به طاووسیست که
تنـــــــــــها زیـــــــــــــــــــــــــــبایی دارد . . .
[ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] 48
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
آگهی
(25-08-2015، 13:12)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۶ گام برای جذاب شدن

(= 
ما همینجوریشم جذابیم :>
هـر کی موافقه سپاس بده :7
 سپاس شده توسط ƝAƲA ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، sober ، ÆҐÆŠĦ ، ~ُُBön َBáŠŦ~
(25-08-2015، 13:10)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 13:09)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 13:07)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان من هر چي موضوع جك بزنم ادغام ميشه؟؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=242285

نه چرا؟
اینا بیشتر شبیه پیامکن توی بخش پیامک بزن و ی عنوان مناسب انتخاب کن

جكه خوب طنزه ديگه:/

ببخشید ی لحظه قاطی کردم ..
همونجا جاش خوبه .. عنوانشم خودم عوض کردم !
 سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ
(25-08-2015، 13:13)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 13:12)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدبخت شدم cry girl

چی شده ؟؟

کلی کار ریخته سرم
خارجی یا ایرانی ؟؟
 سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ
(25-08-2015، 13:12)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدبخت شدم cry girl

اخي
ايشالا بعدا خوش بخ ميشي
 سپاس شده توسط ƝAƲA ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
نمیدونم امید فعلا با همین حال کنید ..
راضی بودید؟-_-
کامنتا کم شده .. 
انرژی نمیدین !
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، ÆҐÆŠĦ
(25-08-2015، 13:15)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مروا میخوام آهنگ پروفایل بزارم آهنگ پیشنهاد میدی ؟
ιмpαrαdoх
imparadox
کدومشون؟:
+
خوش بختی در کار نی
 سپاس شده توسط ƝAƲA ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، ÆҐÆŠĦ
(25-08-2015، 13:15)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 13:10)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 13:09)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 13:07)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان من هر چي موضوع جك بزنم ادغام ميشه؟؟؟
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=242285

نه چرا؟
اینا بیشتر شبیه پیامکن توی بخش پیامک بزن و ی عنوان مناسب انتخاب کن

جكه خوب طنزه ديگه:/

ببخشید ی لحظه قاطی کردم ..
همونجا جاش خوبه .. عنوانشم خودم عوض کردم !

دست درد نكنه نميدونستم چي بيزارم
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(25-08-2015، 13:16)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 13:13)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدبخت شدم cry girl

چی شده ؟؟

کلی کار ریخته سرم
خارجی یا ایرانی ؟؟
ایرانی
کاش همه می فهمیدن...
دل بستن به کلاغی که دل دارد،
بهتر از دل بستن به طاووسیست که
تنـــــــــــها زیـــــــــــــــــــــــــــبایی دارد . . .
[ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] 48
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، ÆҐÆŠĦ
(25-08-2015، 13:15)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
+
من بار اولمع انقد دیر رسیدم اوففففف
+
اهورا قسمت 7 داستان کی میاد بیرون؟

سلام
من با شما کار دارم
 سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 30 مهمان