امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ]

الان من هر چي موضوع جك بزنم ادغام ميشه؟؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=242285
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، Silver Sun
آگهی
(25-08-2015، 13:07)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر وقت مدیر شدم بت میگم ._.
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
(25-08-2015، 13:06)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 13:02)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان و سینا اگه مشکلی دارید تو گ.ا ادامه ندید ..
مجبور میشم اخطار بدم ..
بفرمایید تو خصوصی حل کنید ..
اینجا محترمانه حرف بزنید لطفا !

:| ما کی No محترمانه حرف زدیم :|  

داریم صحبت میکنیم :| 
حالا من ک نمیتونم شخصا ب ی نفر اشاره کنم جمع میبندم :v
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
(25-08-2015، 13:05)sina.mo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فش اونجوری نمیدم به این که هیچ به دوستامم نمیدم ولی این یکی خیلی حرفاش اذیتم کرد

بیخیـال P:

(25-08-2015، 13:06)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامتی داوشم شما چ خبر؟
خـِیـر .. 
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
.......
 سپاس شده توسط ƝAƲA
کی شلوار ساپورت رو ساخته..دوخته.. طرحشو ارائه داده و...؟؟-_-
(25-08-2015، 13:08)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 13:06)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 13:02)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان و سینا اگه مشکلی دارید تو گ.ا ادامه ندید ..
مجبور میشم اخطار بدم ..
بفرمایید تو خصوصی حل کنید ..
اینجا محترمانه حرف بزنید لطفا !

:| ما کی No محترمانه حرف زدیم :|  

داریم صحبت میکنیم :| 
حالا من ک نمیتونم شخصا ب ی نفر اشاره کنم جمع میبندم :v
خشكو تَر باهم ميسوزه هميشه :v
(25-08-2015، 13:07)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه چرا؟
اینا بیشتر شبیه پیامکن توی بخش پیامک بزن و ی عنوان مناسب انتخاب کن
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
(25-08-2015، 13:09)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه چرا؟
اینا بیشتر شبیه پیامکن توی بخش پیامک بزن و ی عنوان مناسب انتخاب کن

جكه خوب طنزه ديگه:/
(25-08-2015، 13:09)sina.mo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 13:04)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 13:03)sina.mo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 13:01)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 12:59)sina.mo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این بیشوره تو پی وی کلی فش و دری وری خانوادگی داد مجبورم کرد

همیشه خودتو کنترل کن ...
چون اینجوری شخصیت خودتو پایین آوردی  Angel

همیشه نمیشه کنترل کرد

نه میشه .
اگر به عواقبش فکر کنی میشه .
بی خیال

الان چرا همه چی سر من خراب شد اون مقصر بود دوس شدیم ازش خوشم نیومد تموم شد رف نیاز نبود اون بره همه جا پر کنه من ادم غیر قابل اعتمادیم و عوضیم و فلان من کاریش نداشتم خودش اول بد دهنی کرد من گفتم شاید بخاطر اینکه کات کردیم ناراحته من یکم باهاش شوخی کنم از دلش در بیارم ولی دور برداشت منم فش تو کلم نمیگنجه

چرا میزنی خوب
ببخشید
بی خیال
کاش همه می فهمیدن...
دل بستن به کلاغی که دل دارد،
بهتر از دل بستن به طاووسیست که
تنـــــــــــها زیـــــــــــــــــــــــــــبایی دارد . . .
[ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] 46
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، sina.mo ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 171 مهمان