امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ]

ال.وووووووووو
Dodgy  Heart
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
آگهی
(25-08-2015، 9:58)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 9:56)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: منو مدیر کنین بهت بگم -__-!
هر جا تو بگی بهشت زهرا ساعت 12 شب خوبه؟ ._.
اتفاقا اگه دو سه تا از دوست دختراتو به من ندی که ماچ مالشون کنم و پاهای خوشگلشون رو نوازش کنم مدیر نمیشی!

خیابون پادگان شمالی تو قزوین چه طوره؟

نَ نَ همون قبرستون بهتره ._.!
بعدشم زنده به گورت میکنم 14k

(25-08-2015، 9:58)negar24 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 9:56)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 9:55)negar24 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلام._.

اشنا میزنی ._.!
سَل..!

تو گروه تلگرام بودی...؟!

یٍس ._.!

خوب دیگه Smile
من نمیشناسَمت ..! Big Grin

memories
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔ ، Silver Sun
(25-08-2015، 9:59)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فریییییید برو بزنش|:

دست رو دختر دراز کنه ؟ واقعا ؟ :|

خودم یه دیقه ای کارش ُ تموم میکنم کسی حق نداره به بچه های من توهین کنه . :kar:
 سپاس شده توسط Silver Sun ، FARID.SHOMPET
(25-08-2015، 9:59)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 9:58)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم بازی کنم تو استیم

بدرود

شومپت کانتر بگیر بریم دیگه! 5 

پول ندارم واسه کانتر! اخه من اصن کانتر باز نیستم پسر!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Silver Sun
(25-08-2015، 10:00)negar24 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 9:58)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 9:56)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: منو مدیر کنین بهت بگم -__-!
هر جا تو بگی بهشت زهرا ساعت 12 شب خوبه؟ ._.
اتفاقا اگه دو سه تا از دوست دختراتو به من ندی که ماچ مالشون کنم و پاهای خوشگلشون رو نوازش کنم مدیر نمیشی!

خیابون پادگان شمالی تو قزوین چه طوره؟

نَ نَ همون قبرستون بهتره ._.!
بعدشم زنده به گورت میکنم 14k

(25-08-2015، 9:58)negar24 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 9:56)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 9:55)negar24 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلام._.

اشنا میزنی ._.!
سَل..!

تو گروه تلگرام بودی...؟!

یٍس ._.!

خوب دیگه Smile
من نمیشناسَمت ..! Big Grin

ولی فقط یک نگار هست ._.!
کِ اونم تو نیستی ..!
.
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(25-08-2015، 9:58)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 9:56)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 9:51)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 9:50)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صـابـر چـقـد بـه مـن سـپـاس مـیـده Confused

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=241504
عاشق شُده ._.! 7:

(25-08-2015، 9:51)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 9:50)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید عاشقت شده؟(:

هـمـشـم تـو آهـنـگُ مـوسـیـقـی مـیـچـرخـه ! :84:

خوب بیچاره مواطب ِ یه وقت عکس سانسور نشده باشه :|

چی میگید برا خودتون ؟ >_<

نـه ، نـه  -_-
صـابـر عـاشـق مـنـه مـی دونـم  :498:
(25-08-2015، 10:00)آماستریدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ال.وووووووووو

بروووووووووو .. bathtime
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Silver Sun
نقل قول: 21مهر1394 (یه سالم هنوز نشده (: )
مامانم زور کرد >_<
گفت دختر خوبیه رو هوا میزننش و از این چیزا (بخدا حقم داشت خیلی ماهه)
اره بابا قبل ازدواج گفتم دو چیزو بذار از دوره مجردی با خودم به دوران متاهلی بیارم : یکی فلش یکی دیگه دستگاه بازیمو
خداروشکر قبول کرد.
خیلیم زوج مُدرنی هستیم.
دوتایی بازی میکنیم
وقتای آزاد میریم تو نت
اما اون فلش نمیاد.گفته به یه شرط میذارم بری فلش که عکس خودتو نذاری بجز همون یدونه که تو دوران مجردی گذاشتی >_<
منم قول دادم دیگه
ایشالا چند سال دیگه بچه دار که شدیم عکس بچمو میذارم ^_^
خوش به حالتون پس!  Rolleyes
دو تایی بازی میکنید؟ ایول اقا! ایول! منم یک دختری رو باید پیدا کنم که مثه خانوم تو باشه. بازی.... ههههههه  Big Grin
بچتو بیار فلش  Shy
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Silver Sun ، ×ThundeRBolT× ، τοxικ
بای من رفففففتم
Dodgy  Heart
(25-08-2015، 10:01)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 9:58)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 9:56)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 9:51)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاشق شُده ._.! 7:

(25-08-2015، 9:51)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید عاشقت شده؟(:

هـمـشـم تـو آهـنـگُ مـوسـیـقـی مـیـچـرخـه ! :84:

خوب بیچاره مواطب ِ یه وقت عکس سانسور نشده باشه :|

چی میگید برا خودتون ؟ >_<

نـه ، نـه  -_-
صـابـر عـاشـق مـنـه مـی دونـم  :498:

تگش کنم آدم بشی ؟ :V

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان