امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ]

(25-08-2015، 9:19)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
مثلا چقدر ؟ :|
بذار فعلا اخطارت تموم بشه ببینم بچه خوبی میشی یا نه!

(25-08-2015، 9:19)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 9:16)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان تو خورده شیشه داری کلا! این امیر ها هم مثه تو هستن. مخصوصا اون امیر که مدیر تاریخه  Confused Big Grin

راجب ما امیرا بد نگو -_-!
ترورت میکنیما 7:

فعلا براتون دارم.
آبروی منو بردید.
من ضمانت کرده بودمتون احمقا!

:7
تو این چن وقت فوشامو کجا بدم ؟
برم تو حیاط ب مورچه ها فوش بدم :|
سعیمو میکنم پسر خوبی بشم =)  Angel

:4fv: خیلی سخته :|
ولی سعیمو میکنم >_<
[ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] 12
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Silver Sun
آگهی
نقل قول: محرمانس؟ [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] 12
اره. امنیتی هست قضیه  :159:
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط τοxικ ، Silver Sun
(25-08-2015، 9:22)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بِ من ربطی نداره.-.!
هر کاری کَرن اون دوتا دیگه کردن ._.
من بچه خوبیم -_-!
تو آب زیر کاهی

+

از طرف من به امیر بگو زکی. زکی واقعا. دوست ندارم باهاش حرف بزنم حتی در این مورد

ااا بچه بِ این خوبی ._.
در کدوم مورد.-.؟
.
(25-08-2015، 9:21)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 9:20)ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

تو اشنایی

زیادی درس خوندی :| خوبه همین دیشب باهات حرف زدم بابا .-.
فرید بهش رو ندی جدی جدی میگیره :||
نقل قول: :7
تو این چن وقت فوشامو کجا بدم ؟
برم تو حیاط ب مورچه ها فوش بدم :|
سعیمو میکنم پسر خوبی بشم =)  [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] 12 

[ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] 12 خیلی سخته :|
ولی سعیمو میکنم >_<
تو گپ به امیر ها فوش بده  Wink

سپاس شده توسط esiesi ، Silver Sun
(25-08-2015، 9:23)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 9:21)آماستریدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی نیس////؟

با کی کار داری ؟ :ngh:

هیشکییییییییییییی
Dodgy  Heart
سلام به همه

اربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
esiesi ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F A R I D ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
mel ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ємpτý gιяι ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماستریدا. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[b]not
[/b]

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/url]

از جمله اون اقا نارنجیه با این اسم تکه  تو خط بالایی(:[url=http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=5248]
[ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] 12
 سپاس شده توسط мoвιɴα т ، FARID.SHOMPET
(25-08-2015، 9:24)ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 9:21)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 9:20)ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

تو اشنایی

زیادی درس خوندی :| خوبه همین دیشب باهات حرف زدم بابا  .-.
می دونم ولی تو دیگه دختر من نیستی. یادت رفته؟

تازه از کی تاحالا نافت رو می اندازی بیرون بی حیا؟

سپاس شده توسط τοxικ
اصصصصصصل بدین Smile Sad Confused
Dodgy  Heart

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 161 مهمان