(22-08-2015، 20:24)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینا رُ دم در گ.ا پیدا کردم .. صاحبشون کیـه؟![[« گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 261 ] 37](http://www.mmoshchat.ir/theme/images/smilies/(s235).gif)
آرش :۷
(22-08-2015، 20:27)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امشب تا كي بيدارين دوستان؟
تا وختی ک خوابمون نبره :|
(22-08-2015، 20:28)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-08-2015، 20:26)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-08-2015، 20:24)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-08-2015، 20:21)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اميد وارم منم وختي زن گرفتم عاقل شم
غيرتيم ولي رو خودم نه رو زنا و خونوادم
خاك تو سرم
میخوای ادم شی زن بگیر جدی میگم اینقد غر میزنه دیگه خودت تسلیم میشی:/
راستش گرفتم مسخره اون كم اورد نه من:/
خب با یکی دیگه امتحان کن :|
ب یکی اکتفا نکن ، ادامه بده
(22-08-2015، 20:28)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-08-2015، 20:25)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-08-2015، 20:19)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان نقل کوتاه لطفا-_-
_
نقل قول: جووووونننز
بگو جیگر :۷
آی ام یک اعصاب ب گ- ا دهنده :۷۷۷
-_-
یو آر چیــز شعــر گو -_-
(22-08-2015، 20:18)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-08-2015، 20:16)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
زن باید همینجوری باشه .. مرد نباید بدون اجازه زنش نفس بکشـه-_-
کار خوبی کرده محدودت کرده ._.
بگو بیاد من سر تا پاشو طلا بگیـرم ..
طلا هاتو نگه دار برا خرید متریال :۷
لازمت میشه
بخـدا نمیگم لالـی :7
ب چیز خیلی علاقمند شدی جدیدن :۷ ۸:
+
لال بودن دلیلی بر ناتوانی جنسی نیست :۷
چه ربطـی داشت ؟!-_-
من با تو حرف نزنم سنگین ترم |:
_