امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ]

(21-08-2015، 19:32)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:30)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آروم باش شادی :|
گفتنش برای تو آسونه انیتا ، ولی برای من نه :|
من الان اگه همه چیز هم دُرُس بشه وجدانم در عذابه ..  p336

خود منم زیاد کشیدم :|
الانشم خیلی داغونم :|
نگران نباش :|
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، Apathetic ، omidkaqaz
آگهی
(21-08-2015، 19:33)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:29)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:28)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:27)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشم میاد الان فرید نیست ولی اینجا شلوغه جریان چیه؟

اهورا هس :V
ب نظره من یه دکتر روانشناس برو |:

حرفتو پس بگیر بیبی(:
در غیر اینصورت از خودم ی رفتار نشون میدم ک هیچکس خوشش نمیاد(:
پس نمیگیرم -ـــــ-
بیبی عمت*ه -ــــ-
نشون بده -ــــــــ-

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ] 170

سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
(21-08-2015، 19:35)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:33)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:29)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:28)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:27)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشم میاد الان فرید نیست ولی اینجا شلوغه جریان چیه؟

اهورا هس :V
ب نظره من یه دکتر روانشناس برو |:

حرفتو پس بگیر بیبی(:
در غیر اینصورت از خودم ی رفتار نشون میدم ک هیچکس خوشش نمیاد(:
پس نمیگیرم -ـــــ-
بیبی عمت*ه -ــــ-
نشون بده -ــــــــ-

هرجور مایلی ..
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
(21-08-2015، 19:34)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:31)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یپ ..
Angel 

|:
__

مُد شده دخترا به پسرا پیشنهاد میدن -_-
دختره سیریش ولم نمیکنه-_-
چرا تو مخش نمیره من دخترم !|:

شاید اینطوریه که تو میگی ......

ولی تعریف از خود نباشه ولی به جان مادرم از اول هفته 3تا دختر به من پیشنهاد دادن....... بدبختا نمدونن من عخش دارم
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
رانگ ترن  سپاس بنفش دوس داری؟:7

4fvf
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، || Mιѕѕ α.η.т ||
(21-08-2015، 19:35)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خود منم زیاد کشیدم :|
الانشم خیلی داغونم :|
نگران نباش :|
من دختر بدیم  p336 
بدون فکر به یکی جواب دادم .. حالام نظرمو عوض کردم !
به روی خودش نمیاره که ناراحته ولی من میدونم که ناراحته .. مگه نه اهورا ؟  cry girl 
به نظرم بیخیال اون سکانس های ل ا و بشو که تو پ.خ بهت گفتم حالا که قرار شد فقط من و اون خاهر برادر بشیم :|
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، || Mιѕѕ α.η.т ||
انگار شوخی دارم ..
همه واسه ما شاخ شدن ..
یعنی چی برو پیش روانشناس!
عجب ..
مسخره کردن روال شده ..
 سپاس شده توسط Apathetic ، || Mιѕѕ α.η.т || ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
یادش بخیر :|
وقتی نویسنده شده بودم کلی پسر بهم پیام میداد ..
منم برای اینکه بیخیالم شن میگفتم بهتون اخطار میدم ..
:|
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، Apathetic
الان من به یکی بگم عـ*مـ*تـ بن میشم؟!O_O
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ
(21-08-2015، 19:37)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رانگ ترن  سپاس بنفش دوس داری؟:7

4fvf

ک چی؟
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 74 مهمان