امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ]

(21-08-2015، 19:28)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:27)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشم میاد الان فرید نیست ولی اینجا شلوغه جریان چیه؟

اهورا هس :V

ohh yes ........به نکته ی خوبی اشاره کردی .... ولی از فرید مهم تر نیستی دادا هستی ؟؟؟ ...... ولی از فرید باحال تری
آگهی
(21-08-2015، 19:29)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لعنت بر این دنیای بی انصاف [ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ] 169
لعنت بر کم بودن دسترسی ها [ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ] 169
لعنت بر من [ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ] 169
لعنت به این دل .. [ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ] 169
خیلی دنیای بدیه .. خیلی [ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ] 169

آروم باش شادی :|
 سپاس شده توسط omidkaqaz ، Apathetic ، ḲℑℳℐÅ
من سه تا اسم دوست دارم: آرین .... امیرعلی.... کوروش
(21-08-2015، 19:29)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:27)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:26)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: نه بابا جدی؟((=
من حرفـی ندارم |:

توجه کرده باشی ی بار تو متن نوشتم ارین ..
ولی عارین رو بیشتر دوس دارم متفاوته مثل خودم((=

نقل آ  طولانیه نمیخونم ._.

الان تو متفاوتی؟(:
یپ ..
Angel 

+
مگه ب مهمیه امید؟(:
فرید فک کنم فقط اخر هفته ها بیاد طبق اخرین خبرها :|
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، || Mιѕѕ α.η.т || ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
(21-08-2015، 19:30)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آروم باش شادی :|
گفتنش برای تو آسونه انیتا ، ولی برای من نه :|
من الان اگه همه چیز هم دُرُس بشه وجدانم در عذابه ..  p336
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، || Mιѕѕ α.η.т ||
(21-08-2015، 19:29)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:25)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:21)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی الان برا خودت استادی شدی ._.

الان همه استادن .__.

بچه بودی(:
من بچگیم خلاف بودم :|
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(21-08-2015، 19:31)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من سه تا اسم دوست دارم: آرین .... امیرعلی.... کوروش
آفرین به این سلیقه |:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ] 169

سپاس شده توسط || Mιѕѕ α.η.т || ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
من در جاي ديگري چون يك گرل كوروش دوست داشت و خودمم بدم نميومد كوروشم
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، || Mιѕѕ α.η.т ||
(21-08-2015، 19:29)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:28)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:27)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشم میاد الان فرید نیست ولی اینجا شلوغه جریان چیه؟

اهورا هس :V
ب نظره من یه دکتر روانشناس برو |:

حرفتو پس بگیر بیبی(:
در غیر اینصورت از خودم ی رفتار نشون میدم ک هیچکس خوشش نمیاد(:
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، Apathetic ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، || Mιѕѕ α.η.т ||
(21-08-2015، 19:31)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یپ ..
Angel 

|:
__

مُد شده دخترا به پسرا پیشنهاد میدن -_-
دختره سیریش ولم نمیکنه-_-
چرا تو مخش نمیره من دخترم !|:
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ḲℑℳℐÅ ، || Mιѕѕ α.η.т ||

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 79 مهمان