امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ]

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
kimia-s ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
KLORA ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
omidcr7 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
~ ẰLi ~ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
×WrOnG TuRn× ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ϟ UnKNoWN ϟ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✯ѕтαя gιяℓ✯ ، 1 مهمان

این مهمان رو اعصاب منه Angry

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ] 167

سپاس شده توسط Interstellar ، || Mιѕѕ α.η.т || ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، omidkaqaz
آگهی
(21-08-2015، 19:19)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه عه راس میگی سلام خوبی؟:|
من یکم حافظم کمه .. اسمتو یادم رفته بود
اهورا (عارینم)
19
تهران ..

احیانن «آرین»اینجوری نمینویسن ؟!|:
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ḲℑℳℐÅ ، || Mιѕѕ α.η.т || ، omidkaqaz
(21-08-2015، 19:22)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:19)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:17)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:13)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:11)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم در اصل دنیاست ..

میدونن همه تقزیبا .. جریان داره .. ((:

ولی دیگه اینا که الکی میزارن بدون دلیل .. اصلا نمیدونم فازشون چیه .. :|

بعد اسمای ضایع .. حالا اگه خوب بودن یه چیزی ..

میگم ک .. اسماشون رقیه و سکینست ..
اونایی ک اسماشون مورد نداره و میان عوض میکنن حالا ی حرفی میگن اسم نتیشع:/ 
اگه هم عوض میکنن ی اسمی بزارن ادم باور کنه:|

(21-08-2015، 19:12)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..  :ngh:

سلام شادونه ._.
+
کیمیا من ادم گرمیم خوشم نمیاد یکی بینمون حس غریبی کنه:|

(21-08-2015، 19:13)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يكي جواب سلام داد هورااااا
اصن فكرشم نميكردم
سلام

خوبی؟اسمت چیه؟
بدك نيستم ولي خوب نه
احيانا ما قبلا آشنا شديم همون دوستم كه ٩تا شيشه خورده بود اگه يادت باشه
به هر حال ارشم ٢٠تهران

اهورا (عارینم)
19
تهران ..
اهورا اسم دختر نيست؟
شايدم از اين دوستاي ها باشه مثل ماهان
من يه دوست تو دانشگاه دارم پسره اسمش ماهانه قبل از اينكه دفترا عكس دار بشه استاده ميگفت خانومه ماهان فلان
بد اين دوسته من با يه من ريش پا ميشد ميگف حاضر

اره اهورا مثه ماهانه :/
حالا شما عارین صدا کن ._.

(21-08-2015، 19:23)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:19)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا (عارینم)
19
تهران ..

احیانن «آرین»اینجوری نمینویسن ؟!|:
نه بابا جدی؟((=
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، || Mιѕѕ α.η.т || ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، Jack Daniel'ѕ
(21-08-2015، 19:21)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادونه نباس از اول قبول میکردی ..
الان باهاش حرف میزنم ولی کلا نباس وخای میگف قول میکردی عب نداره خودتو ناراحت نکن عزیزHeart 
حالا باید چیکار کنم ؟  p336
خب من خودم دوس داشتم قبول کنم ؛ ولی وختی نت ندارم .. وختی بابام کارامو چک میکنه .. چیکار میتونم بکنم ؟
برو بهش بگو حداقل به عنوان خواهر قبول کنه ! مث همون محبتی که من به عنوان خواهر به تو و فرید دارم ..  p336
میخوام بهش بفهمونی شادی هم واقعا همون حس رو بهش داره .. !
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ḲℑℳℐÅ
(21-08-2015، 19:23)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:22)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:17)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-08-2015، 19:13)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم ک .. اسماشون رقیه و سکینست ..
اونایی ک اسماشون مورد نداره و میان عوض میکنن حالا ی حرفی میگن اسم نتیشع:/ 
اگه هم عوض میکنن ی اسمی بزارن ادم باور کنه:|

سلام شادونه ._.
+
کیمیا من ادم گرمیم خوشم نمیاد یکی بینمون حس غریبی کنه:|

خوبی؟اسمت چیه؟
بدك نيستم ولي خوب نه
احيانا ما قبلا آشنا شديم همون دوستم كه ٩تا شيشه خورده بود اگه يادت باشه
به هر حال ارشم ٢٠تهران

اهورا (عارینم)
19
تهران ..
اهورا اسم دختر نيست؟
شايدم از اين دوستاي ها باشه مثل ماهان
من يه دوست تو دانشگاه دارم پسره اسمش ماهانه قبل از اينكه دفترا عكس دار بشه استاده ميگفت خانومه ماهان فلان
بد اين دوسته من با يه من ريش پا ميشد ميگف حاضر

اره اهورا مثه ماهانه :/
حالا شما عارین صدا کن ._.

باشه
حالا عارين يا ارين
كجاي تهراني؟
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
ماهــرُخ و استار گرل بیاین رو آب|:
من اسم این استار گرل همش یادم میـره |:
 سپاس شده توسط || Mιѕѕ α.η.т || ، ḲℑℳℐÅ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(21-08-2015، 19:21)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی الان برا خودت استادی شدی ._.

الان همه استادن .__.
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، omidkaqaz ، || Mιѕѕ α.η.т || ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
نقل قول: نه بابا جدی؟((=
من حرفـی ندارم |:
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، omidkaqaz ، ḲℑℳℐÅ
(21-08-2015، 19:24)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادونه نباس از اول قبول میکردی ..
الان باهاش حرف میزنم ولی کلا نباس وخای میگف قول میکردی عب نداره خودتو ناراحت نکن عزیزHeart 
حالا باید چیکار کنم ؟  p336
خب من خودم دوس داشتم قبول کنم ؛ ولی وختی نت ندارم .. وختی بابام کارامو چک میکنه .. چیکار میتونم بکنم ؟
برو بهش بگو حداقل به عنوان خواهر قبول کنه ! مث همون محبتی که من به عنوان خواهر به تو و فرید دارم ..  p336
میخوام بهش بفهمونی شادی هم واقعا همون حس رو بهش داره .. !
حق داری ..
باش حرف میزنم نترس قانعش میکنم..
امروز ی کاری کرد بی اف دوست دوست دخترم برگرده با طرف:|
نگران نباش
+
یوسف ابادم عارش ..
منطقه6
خوشم میاد الان فرید نیست ولی اینجا شلوغه جریان چیه؟
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ḲℑℳℐÅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 230 مهمان