امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ]

(20-08-2015، 22:24)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 22:23)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 22:21)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس یا اخطار؟:||||
بیا ببینم چجوری اخطار میدی |:

تورو باید اویزون کرد اخطار ب کارت نمیاد:|
تنها راه تنبیه تو اینه یه تیغ بچسبونیم به کف دست راستت ! |:
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Silver Sun
آگهی
(20-08-2015، 22:24)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 22:22)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 22:21)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 22:17)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 22:15)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان کیه ؟
احسان بیا دو تا تخمو بگیر =)))
@دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
esiesi

یه دون خیار سبز داره .. نیاز به دو تا تخم داشت .. !
:>
تو از کجا میدونی سبزه ؟ :V اره ؟ :V اخ اخ اخ اخ :V 
دختــرش بمـ گفت ._.
ازم خواست زن باباش بشمـ..مشخصات داد..!
منمـ جواب رد دادم ._.
|:
حق داری ! |: سبز |: نمیخوام تو ذهنم فرض کنم |:
دخترش کیه که مشخصاتشو داره ._.
Confused 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
×яɒнɒ×
(20-08-2015، 22:18)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 22:12)anii16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوزبیننننننننننننننننننن

خودت خوزبی ؟
بابا این بچه بازیا یعنی چی؟
ما با کیا شدیم ۷۵ میلیون نفر|:

تو خوبی حالت خوب نیستا فک کنم باید به دکتر سر بزنی یا شایدم روانشناس شوخی هم سرت نیست ماباکی شدیم 75 میلیون نفر
بهترین در انجمن
(20-08-2015، 22:25)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 22:23)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 22:21)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس یا اخطار؟:||||
اخطــار ._.
__
لوپز..اوپس._.

از بس من مدیر خوبیم کاربرا با من احساس راحتی میکنن:|
منو ب راحتی میکنن بعضیاشون:|||||
تو خوبی؟اگه تو خوبی لوپز کجا بره؟ Confused
(20-08-2015، 22:29)anii16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 22:18)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 22:12)anii16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوزبیننننننننننننننننننن

خودت خوزبی ؟

تو خوبی حالت خوب نیستا فک کنم باید به دکتر سر بزنی یا شایدم روانشناس شوخی هم سرت نیست ماباکی شدیم 75 میلیون نفر

ببین تو دیشب تو اب نمک خوابیدی نه؟
چون خیلی داری نمک میریزی |:
زیادی شوری از چیزای شور خوشم نمیاد .—.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ] 145
(20-08-2015، 22:34)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 22:29)anii16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='anii16' pid='3035466' dateline='1440097920']
خوزبیننننننننننننننننننن

خودت خوزبی ؟

ببین تو دیشب تو اب نمک خوابیدی نه؟
چون خیلی داری نمک میریزی |:
زیادی شوری از چیزای شور خوشم نمیاد .—.
یه زره دیگه نمک میریختی دیگه داشت این موضوع برام قطعی میشد که دیشب تو اب نمک خوابیدی حتما اون موقع یه بلالم داشتی می خوردی نه؟؟؟؟ شور بوده از رگ هات رفته تو مغزت مغزت قاطی و یکم بگی نگی اتصالی کرده درست نمی گم

ههههههههههههههوووووو قوانین رو توهین ممنوع من که نکردم از این به بعد هم اگر کردم که نمی کنم ببخشیدم قابل توجه

ههههههههههههههوووووو قوانین رو توهین ممنوع من که نکردم از این به بعد هم اگر کردم که نمی کنم ببخشیدم قابل توجه

بهترین در انجمن
ببین ز ر ز ر اضافی نکن به جز کپی کردن حرفام کار دیگه ای بلدی کوچولو؟
تو الان باید تو جات کنار عروسکات خواب باشی برو پیش پیش پیش...
حوصله جر و بحث با کوچیکارو ندارم
خدافظ _—_
 سپاس شده توسط omidkaqaz
نمی خواستم توحین کنم خودت زر اضافی نزن برو دستشویی کن مسواک بزن بگو به ماما بابا شب بخیر منم حوصله ترو ندارم فک کردی کیی الکی حرف مینی بچه دماغوووووووووووووو
بهترین در انجمن
@mel
@anii16

قوانینو انجمنو نمیدونید ؟! دیگران براتون مهم نیستن به شعور خودتون احترام بذارید .
رعایت کنید لطفا … دفعه بعد اخطار !
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Silver Sun ، Brooklyn Baby ، omidkaqaz ، Wanton ، Berserk
ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ @

زبون باز کردی جیگر
برو عوضش کن سرییییییییییییییییییع

تخم مرغ ب دردت نمیخوره بیا بریم تخم شترمرغ بهت بدم 
بجا خیارم بیا قطار شهری ببر 

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 82 مهمان