امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ]

(20-08-2015، 21:18)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استاد امیر با شنل قرمز و ریش سیاه بلند |:
اصلا نمیخوام خودمو فرض کنم |:

ابهت خاصی داره :|
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، # αпGεʟ ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، Mr.Robot
آگهی
ظریف ازتو هواپیما پست گذاشته :نمی دانم دقیقا کجا هستم.
یکی کامنت گذاشته:دکتر باگوشیت بزن فیس بوک دات کام اگه فیلتر بود ینی رسیدی ایران.
ینی من عاشق خلاقیت ایرانیام!
[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ] 140

سپاس شده توسط || Mιѕѕ α.η.т || ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
esiesi ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SMoOoOoOoK ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ραrαηorмαL ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ღBeauty G!Яlღ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✗ ✘HαmïÐ✗ ✘

احسان گمشــو اونــور ._.
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(20-08-2015، 21:20)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 21:18)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استاد امیـر با شنل
دل دخترا رو میبره مث کارمل ._.
ینی چی ؟ ._. میرم کارامل میخرم تو خیابون راه میرم دخترا عاشقم میشن ؟ ._.
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، || Mιѕѕ α.η.т || ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، Jack Daniel'ѕ ، # αпGεʟ ، esiesi
من برم بخوابم :|

خُدافظ ملت (اسکی)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، # αпGεʟ ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
(20-08-2015، 21:22)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 21:20)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه راست میگی فرق کامپیوتر و آمپول چیه ؟!

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میخوام بدونم چقد از این عکسا داری ؟ |:
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Son of anarchy
(20-08-2015، 21:24)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 21:20)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استاد امیـر با شنل
دل دخترا رو میبره مث کارمل ._.
ینی چی ؟ ._. میرم کارامل میخرم تو خیابون راه میرم دخترا عاشقم میشن ؟ ._.
شنل قرمز.. ریش بلند.. -->آدم شیرینی میشی => دل دخترا رو میبری :>
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، || Mιѕѕ α.η.т || ، # αпGεʟ ، Jack Daniel'ѕ
(20-08-2015، 21:22)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا استاد شو !
علی با چادر مشکی رنگ و شلوارک گلگلی و زیرپوش سفید راه راه |: !
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، || Mιѕѕ α.η.т || ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، # αпGεʟ
(20-08-2015، 21:25)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 21:22)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 21:20)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه راست میگی فرق کامپیوتر و آمپول چیه ؟!

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میخوام بدونم چقد از این عکسا داری ؟ |:

کم

سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، # αпGεʟ
(20-08-2015، 21:26)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 21:22)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا استاد شو !
علی با چادر مشکی رنگ و شلوارک گلگلی و زیرپوش سفید راه راه |: !
به این ابهت نمیگن |:
اسم خوبی هم داره ..
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، Mr.Robot ، # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 91 مهمان