امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ]

(20-08-2015، 18:11)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل ؟ محل نمیدیا :|
منتازه اومدم آخه چه گناهی کردم من ؟ :|
(20-08-2015، 18:12)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 18:11)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمـیدونم چـی صبت میکـردید اصن :| 

زبـون بُز ؟ ._. 

هرچی بود یادمون رفته ._.

مالس :|
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، || Mιѕѕ α.η.т || ، Silver Sun ، # αпGεʟ
آگهی
(20-08-2015، 18:11)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 18:05)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا ج سلاممو ندادی؟|:
جـان جـان خـانـوم (: 
سلآم کـردی ؟ :| نمیدونم :\ 

(20-08-2015، 18:06)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان ما با چه زبونی صحبت میکردیم ؟

زبـون بُز ؟ ._. 

بعد دو ساعت دوباره سلام (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ] 116
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~ ، # αпGεʟ
(20-08-2015، 18:07)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

aquarium

سـَلام  ._.*
دُخـ,_ مثـبت ._.' 
(20-08-2015، 18:09)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..
درود ...
(20-08-2015، 18:12)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زبـون بُز ؟ ._. 

هرچی بود یادمون رفته ._.
:| حـالت خـوشه ؟؟؟ :||| 

میگـم بحـث بنـدازید وسط :| نگرفتی کلآمممو (: 
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Thyme ، # αпGεʟ
(20-08-2015، 18:12)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 18:10)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایی ._.

نکنه دوباره خواب دیدی غزل؟|:

دیدم ، دیدم .

ولی یادم نبود چی بود ._. ..

2 ساعته دارم به مغزم فشارمیام نمیشه ! /:
 سپاس شده توسط || Mιѕѕ α.η.т || ، Silver Sun ، # αпGεʟ
(20-08-2015، 18:13)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درودـ بر شـرفت .-.

چـ, خـبر ؟ ._.'
 سپاس شده توسط || Mιѕѕ α.η.т || ، Silver Sun ، # αпGεʟ
(20-08-2015، 18:13)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 18:10)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 18:09)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ تریپی نی با خدا تو بیا و مشتی باش

وقتی این اهنگرو گوش میدم گریم میگیرهcry girl

اهنگ خوبیه ... ویدیوشو دیدی؟

نه دارم دانلودش میکنم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط || Mιѕѕ α.η.т || ، # αпGεʟ
من خواب مستهجن دیدم 
خدا کنه همین خابامونو فیلتر نکنن لااقل
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، Silver Sun ، omidkaqaz ، Thyme ، # αпGεʟ ، ~ُُBön َBáŠŦ~
(20-08-2015، 18:15)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خواب مستهجن دیدم 
خدا کنه همین خابامونو فیلتر نکنن لااقل

عادیه :|
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، esiesi
(20-08-2015، 18:15)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 18:13)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درودـ بر شـرفت .-.

چـ, خـبر ؟ ._.'

خبری نی خوبی ایمان جان؟
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ~ُُBön َBáŠŦ~
(20-08-2015، 18:13)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مالس :|

اون با آرین بود  :|

(20-08-2015، 18:13)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| حـالت خـوشه ؟؟؟ :||| 

میگـم بحـث بنـدازید وسط :| نگرفتی کلآمممو (: 

دارم بحث میندازم دیگه ( :
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ~ُُBön َBáŠŦ~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 39 مهمان