امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ]

(20-08-2015، 13:10)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 13:08)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا؟
کی بقیه داستانتو مینویسی؟

دوشنبه .. قسمت چهارم خیلی طولانی و حساسه ..
بعد اینکه ویراستارم(رزی) باس نت بگیره ..
خوبه منتظر ادامه هستم

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ] 94

سپاس شده توسط # αпGεʟ
آگهی
عه اهورا این عکسه  Big Grin :|
 سپاس شده توسط omidkaqaz ، eɴιɢмαтιc ، # αпGεʟ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(20-08-2015، 13:12)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 13:10)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 13:08)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا؟

خوبه منتظر ادامه هستم

جواب پ.خ مو بده یره
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(20-08-2015، 13:17)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 13:12)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا؟

خوبه منتظر ادامه هستم

جواب پ.خ مو بده یره
من یا اهورا؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط # αпGεʟ
سلامـ
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، # αпGεʟ ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
(20-08-2015، 12:56)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

×...Icy Girl...×@
اسمت چیه؟

میگن آدمایی احساساتی وخیالپرداز خیلی قشنگ انشا مینویسند چون قدرت تفکر بالای دارن  Angel

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=241652   497

من خدای انشام

(20-08-2015، 13:17)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 13:17)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا؟

خوبه منتظر ادامه هستم

جواب پ.خ مو بده یره
من یا اهورا؟

فعلا اهورا بعدا با شما کار دارم
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
امروز تولدمه ._.

ب درک -_-

سلام |:
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، Son of anarchy ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، omidkaqaz ، Brooklyn Baby
(20-08-2015، 13:08)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 12:53)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 12:43)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.
من همیشه انشا مینوشتم بچه ها حوصلشون سر میرفت :|
سه صفحه مینوشتم :|

انشاهای من ایهام دار بود ._.
معلممون خوشش میومد :v
ی بار انشای روز معلم داشتیم من خیلی راحت معلماممون رو شسته بودم Big Grin
بعد معلم انشامون همیشه بهم 18 میداد :|
همیشه :|
ینی براش یه کتاب مینوشتم یا برگه رو خالی میدادم .. هرکاری میکردم
 بهم 18 میداد :|
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، Son of anarchy ، ◄Iяαи►
(20-08-2015، 13:19)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 12:56)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

×...Icy Girl...×@
اسمت چیه؟

میگن آدمایی احساساتی وخیالپرداز خیلی قشنگ انشا مینویسند چون قدرت تفکر بالای دارن  Angel

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=241652   497

من خدای انشام

(20-08-2015، 13:17)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه منتظر ادامه هستم

جواب پ.خ مو بده یره
من یا اهورا؟

فعلا اهورا بعدا با شما کار دارم
لیست سیاه کجایی... Big Grin

سپاس شده توسط ◄Iяαи►
میگم یه نقش روح بزارین._.
حرف گوش نمیدن که._.
سـر من بـی کلاه مونده ._.
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Jack Daniel'ѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 79 مهمان