امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ]

(20-08-2015، 10:38)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 10:35)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 10:21)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این کامپیوتر مام که درست بشو نیس با اون رمزش عجب غلطی کردم رمز گزاشتم روش! ._.
من اصن با تبلت تو انجمن حال نمیکنم! 
=|

علی .__. ..

برادرم ^_^ !

غزل .__...
خواهرم ^_^ !
=||
امروزم که باید برم عروسی چی بپوشم! همیشه این سوال ذهنمو مشغول میکنه! .-.

نه این دفعه جدی جدی خیلی دلم واست تنگ شده بود ! (=

معمولا این سوال ذهن ما دختراو مشغول میکنه ! :V
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، # αпGεʟ
آگهی
(20-08-2015، 10:40)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 10:38)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه به غیراز کت شلوار چیز دیگه ای هم هست ؟
من از کت و شلوار متنفرم! ._.
یه کت سیاه دارم شلوارم که دیروز گرفتم کفشامم که اسپورت مامانم شستش .____.!
با همینا میرم امیدوارم تو میزی که من میشینم ادم کم بشینه تا من موز و شیرینارو هاپولی کنم ^_^ !

(20-08-2015، 10:41)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 10:35)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 10:21)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این کامپیوتر مام که درست بشو نیس با اون رمزش عجب غلطی کردم رمز گزاشتم روش! ._.
من اصن با تبلت تو انجمن حال نمیکنم! 
=|

علی .__. ..

برادرم ^_^ !

غزل .__...
خواهرم ^_^ !
=||

نه این دفعه جدی جدی خیلی دلم واست تنگ شده بود ! (=

معمولا این سوال ذهن ما دختراو مشغول میکنه ! :V
بخاطر همین تا یه هفته میرم بیشتر دلت تنگ شه 
معمولا این سوال ذهن همرو مشغول میکنه اون تو فیلماست که دخترا اینجوری میشن اینو بپوشن یا اون یکیو ._.!
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Jack Daniel'ѕ ، ( lιεβ ) ، # αпGεʟ
درود 
[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ] 90
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، # αпGεʟ
(20-08-2015، 10:43)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با همینا میرم امیدوارم تو میزی که من میشینم ادم کم بشینه تا من موز و شیرینارو هاپولی کنم ^_^ !

موفق باشی .___.
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
به داش علی چطوری ؟
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، # αпGεʟ

(20-08-2015، 10:48)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 10:43)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موفق باشی .___.
زنده باشی عزیزم..
._.!
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
بدرود همگی  Dodgy

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط # αпGεʟ

هاپولی ^_^

داوشم به خودم رفته !! ^_^

البته من به دیگران اهمیت نمیدم همون طوری جلو جم میخورم ! (: اگه مامانم گیر نده !  Sleepy
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
سلام ..
کاش همه می فهمیدن...
دل بستن به کلاغی که دل دارد،
بهتر از دل بستن به طاووسیست که
تنـــــــــــها زیـــــــــــــــــــــــــــبایی دارد . . .
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(20-08-2015، 10:55)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هاپولی ^_^

داوشم به خودم رفته !! ^_^

البته من به دیگران اهمیت نمیدم همون طوری جلو جم میخورم ! (: اگه مامانم گیر نده !  Sleepy

خوش بحالت =)
+ کاش منم به دیگران اهمیت نمیدادم  
من وقتی میشینم رو میز تو عروسی بقیه رو به شکل قحطی زده های افریقا میدونم =|
من روم نمیشه ور دارم چیزی میخورم ولی یه بار دوبار بقیه همرو خالی میکنن تو یه کیسه میبرن .______.
و من غصه میخورم
غزل خدافظ<= 
 سپاس شده توسط # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 78 مهمان