امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ]

سلام مروا :7

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ] 51

سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، omidkaqaz
آگهی
(19-08-2015، 14:35)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 14:33)یاسی@_@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 14:32)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 14:30)یاسی@_@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 14:28)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوام یه کمپین بسازم ضد کاوه افاق بعدش خودم دیسش کنم

درد

-_- بترکی

من از خودت خوشم میاد ولی با کاوه مشکل دارم میخوام سر رو تنش نباشه بکشمش ... حالا اول دیسش میکنم بعد کمپین

سرمم که درد نمی کنه واسه دردسر ولی باید کله کرد بعدشم ضربه زد !

می خوام 100 سال سیاه خوشت نیاد

(19-08-2015، 14:33)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظور ؟؟؟

رو عشقست:>
+
بله غزل?
میشه شب بدمش؟؟؟،__،

^_________^ دقیقااااااااااااا
چی رو دقیقا؟-.-
(19-08-2015، 14:35)یاسی@_@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 14:33)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 14:31)یاسی@_@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 14:30)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 14:28)یاسی@_@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید دیگه نمی تونم تحمل کنم فقط یه بار توروخدااااااااااا

جون کاوه بزار یه بار بگم دیگه

بگم ؟؟
فرید مرگ کاوه بزار یه بار دیگه بگه

ســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوزی

اخیششششششش

در ضمن یه بار دیگه جون کاوه رو قسم بخوری من می دونم و تو

(19-08-2015، 14:30)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کــــــــــــــــــــــاوه:V

منظور ؟؟؟

من اصن اسمشو نمیارم چه برسه قسم به اسم اون اصن ادم به اون بی ارزشی چه به قسم
هر کی باوشه از تو بهتره ^_____^

بی ارزشم خودتی ^_^

کاوه پرچم بالاست ^_-
پرچم کاوه زیر پا حصین له شده دگه بالا نمیره
 سپاس شده توسط یاسی@_@
:301: صنم؟ دخترم؟ 
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط یاسی@_@ ، ḲℑℳℐÅ ، Medusa
(19-08-2015، 14:35)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
یعنی چی ؟ :|
بمیر دکتر (به المانی)  Big Grin

خودت بمیر -_-
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، یاسی@_@ ، ḲℑℳℐÅ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(19-08-2015، 14:37)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مروا :7

کیمیا^__^
 سپاس شده توسط یاسی@_@ ، ḲℑℳℐÅ
(19-08-2015، 14:37)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 14:35)یاسی@_@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 14:33)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 14:31)یاسی@_@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 14:30)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید مرگ کاوه بزار یه بار دیگه بگه

ســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوزی

اخیششششششش

در ضمن یه بار دیگه جون کاوه رو قسم بخوری من می دونم و تو

(19-08-2015، 14:30)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کــــــــــــــــــــــاوه:V

منظور ؟؟؟

من اصن اسمشو نمیارم چه برسه قسم به اسم اون اصن ادم به اون بی ارزشی چه به قسم
هر کی باوشه از تو بهتره ^_____^

بی ارزشم خودتی ^_^

کاوه پرچم بالاست ^_-
پرچم کاوه زیر پا حصین له شده دگه بالا نمیره

هویییییییییییییییییییییی روانی

فرید اینا یه بار دیگه یه چی به کاوه بگم همشو سر تو خالی می کنما

ســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوزی

خیلیم بهت میاد
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(19-08-2015، 14:35)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 14:31)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فریددددددددددددددددددددددددددددد Angry 

-_-

هر چی زدم پرید!!!!!  

بستنی آ همش پرید ؟ :183:

دلمـ خنک شد :hiccp:
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، FARID.SHOMPET
غزل؟
اسپم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=241514
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
بدرود
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، ( lιεβ ) ، Brooklyn Baby ، ḲℑℳℐÅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 231 مهمان