امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ]

(19-08-2015، 10:44)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 10:43)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقَد حس خوبی دارم وقتی مرضیه گُــفتوگو میزنه *^_^*

(19-08-2015، 10:34)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote pid='3033152' dateline='1439969223']

چت شده ایمان بگو ارومت کنم مثه اون روز که تو منو اروم کردی شب پیشت خوابیدم(:

جـلو جمع زشـتع دُختر ._. 

Wow (:

ها چیه؟
[/quote]

هیچی عزیز دلم به تعریف کردن خاطرات گُذشتت ادامه بده .. (:

ما هم لذت می بریم =]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ] 32
آگهی
(19-08-2015، 10:49)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 10:43)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Wow (:
-_- 

الکـ,__ گــُفـت :[ جـدی نگیـر ._. 

ملیکـآ :| بُز :| 
-
من باید برم .. فعلا // 

بی ادب(:
به دل نگیری شوخی کردم.-.
منم دارم میرم خدافظ(:

(19-08-2015، 10:51)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 10:44)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقَد حس خوبی دارم وقتی مرضیه گُــفتوگو میزنه *^_^*

(19-08-2015، 10:34)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote pid='3033152' dateline='1439969223']

چت شده ایمان بگو ارومت کنم مثه اون روز که تو منو اروم کردی شب پیشت خوابیدم(:

جـلو جمع زشـتع دُختر ._. 

Wow (:

ها چیه؟

هیچی عزیز دلم به تعریف کردن خاطرات گُذشتت ادامه بده .. (:

ما هم لذت می بریم =]
[/quote]
دیر اومدی دارم میرم فعلا بای(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:|||

شرت کَم عزیزم (:
Unknown
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~ ، Silver Sun
(19-08-2015، 10:54)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شرت کَم عزیزم (:

شما لطف داری واقعا |:
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~ ، Thyme
ن نمیـرم :| 

هسـدم .. 
 سپاس شده توسط Silver Sun
(19-08-2015، 10:55)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هسـدم .. 

فهمیدی دارم میرم می خوای بمونی باشه ایمان جااااااااننننننن
خدافظ|:
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
(19-08-2015، 10:54)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شرت کَم عزیزم (:
ع ِ :| 

بـآهـم دوسـ باشیــد (': 

(19-08-2015، 10:56)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 10:55)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هسـدم .. 

خدافظ|:
:|||| 

آیفـون زنگـــ خورد داداشم گـُف باباس :| 

منم سریع خدافظی کردم .. بعد الان پدرم رفت :| دوباره اومدم :\ 
 سپاس شده توسط Thyme ، Silver Sun
(19-08-2015، 10:57)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شرت کَم عزیزم (:

بـآهـم دوسـ باشیــد (': 

ما باهم مشکلی نداریم(:
 سپاس شده توسط Thyme ، ~ُُBön َBáŠŦ~
(19-08-2015، 10:55)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شرت کَم عزیزم (:

شما لطف داری واقعا |:

قُربونت =]

(19-08-2015، 10:57)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شرت کَم عزیزم (:

بـآهـم دوسـ باشیــد (': 

(19-08-2015، 10:56)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هسـدم .. 

خدافظ|:
:|||| 

آیفـون زنگـــ خورد داداشم گـُف باباس :| 

منم سریع خدافظی کردم .. بعد الان پدرم رفت :| دوباره اومدم :\ 

به تُ چه ؟ -_-* (:
Unknown
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
:| 

دوستـید (': پـــ َ چـ, بهـتر :\ 

-
ـبـ من چـ, آوآ ؟ ._. 

هـــع بـآشـ 
 سپاس شده توسط Thyme

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 84 مهمان