امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ]

(19-08-2015، 10:14)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 10:12)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 10:09)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ] 30

این حرکات های ناشایست چیه(:
نمدونم ._.
ایمان فک کنم قاطی کردی دکمه ی ریستو بزن(:
RESTART 

KHODAFZi
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
آگهی
(19-08-2015، 10:18)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 10:16)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 10:15)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی به من آواتار بده حال ندارم برم بگردم  Sad

چه شکلی باشه من تو کامپیوترم پر اواتاره(:

هر چی عشقته بده!

ما رفتیم پلی بدیم فعلا بای بای grou
بیا اگه خوشت نیومد یه چیز دیه بفرستم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/1pqp-55523534847191828021_c09b1.jpg

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/3-a2b15_87eae.jpg

(19-08-2015، 10:19)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 10:14)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 10:12)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 10:09)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این حرکات های ناشایست چیه(:
نمدونم ._.
ایمان فک کنم قاطی کردی دکمه ی ریستو بزن(:
RESTART 

KHODAFZi
ارامش خودتو حفظ کن نری خودتو بکشی(:
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
(19-08-2015، 10:21)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:\ [ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ] 30

ن :| [ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ] 30
 سپاس شده توسط Silver Sun
فرید؟؟؟
نقل قول:
نه اونوقت لخت میشی عیبه(:
کسی نگا نمیکنه!

(19-08-2015، 10:16)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خفه میشم ): ..

پرای تاجتون ُ دارید میندازید بیرون ! :|  cry girl

اصن من برم قهرمانان ُ ببینم -_- .

بمیر  Angry

(19-08-2015، 10:24)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید؟؟؟

بلیی
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Silver Sun
(19-08-2015، 10:24)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
نه اونوقت لخت میشی عیبه(:
کسی نگا نمیکنه!

(19-08-2015، 10:16)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خفه میشم ): ..

پرای تاجتون ُ دارید میندازید بیرون ! :|  cry girl

اصن من برم قهرمانان ُ ببینم -_- .

بمیر  Angry

پس پست کن بفرست(:
یا همون جوری بیا دم خونمون نزدیکیم به هم{:
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: mel، ~ChaRizMa~، ƝAƲA، ємpτý gιяι، ✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘

فـریـد رفـت )):
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Silver Sun
(19-08-2015، 10:24)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 10:21)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:\ [ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ] 30

ن :| [ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ] 30

چت شده ایمان بگو ارومت کنم مثه اون روز که تو منو اروم کردی شب پیشت خوابیدم(:
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ~ُُBön َBáŠŦ~
نقل قول: پس پست کن بفرست(:
قبل از اینکه برسم وسط هسط های 45 متری شکارم میکنن  Confused

تو بیا بگیر  Sleepy

(19-08-2015، 10:25)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: mel، ~ChaRizMa~، ƝAƲA، ємpτý gιяι، ✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘

فـریـد رفـت )):

هستم! فریما پیام داده بود.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Silver Sun
(19-08-2015، 10:27)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: پس پست کن بفرست(:
قبل از اینکه برسم وسط هسط های 45 متری شکارم میکنن  Confused

تو بیا بگیر  Sleepy

(19-08-2015، 10:25)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـریـد رفـت )):

هستم! فریما پیام داده بود.
تو که گفتی کسی نگاه نمی کنه(:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 78 مهمان