امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ]

حساسیت -ـ-
کاش همه می فهمیدن...
دل بستن به کلاغی که دل دارد،
بهتر از دل بستن به طاووسیست که
تنـــــــــــها زیـــــــــــــــــــــــــــبایی دارد . . .
[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ] 25
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، FARID.SHOMPET
آگهی
(19-08-2015، 9:56)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 9:46)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا کسی نیست بحرفیم

|:

مـا جـن ـیـم اومـدیـم غـزلـو بـُخـوریـم ^_^

دیگه چیزی رو تاج نمونده به تو نسبت بدم
خب تو اون انگشتر های  شاهی_.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ƝAƲA ، Medusa
(19-08-2015، 9:58)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 9:57)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 9:55)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان چیکار کنم؟
شما 11 پیام خصوصی نخوانده دارید. فرستنده‌ی آخرین پیام: موتور MyBB - عنوان آخرین پیام: پاسخ جدید در [ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ]

آخ آره واسه منم اینطور شده بود خیلی حال میده ! :hiccp:

برو تو تنظیمات درستش کن !
جان؟ شما چی رو تو تنظیمات تغییر میدی؟  Confused

یه زمانی واسه منم اینطوری شده بود تویبخش نویسندگان گفته بودم که ایمان بهم گفت چطوریه :|
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
من برای عاشقانه ها میتونم نویسنده بشم ??
F A R I D@
کاش همه می فهمیدن...
دل بستن به کلاغی که دل دارد،
بهتر از دل بستن به طاووسیست که
تنـــــــــــها زیـــــــــــــــــــــــــــبایی دارد . . .
رفتم یخچـال سـازی مـَرده رو بیـارم چخچـال کارگاهمـونو ببین ِ :| شـاگردش 3-4 سال ازم بزرگتره :| دوستـیم :| 

گُفـ لاغر شدی :\ کمتر بزن   :p319:

عـاقـا مـن کـ, هنـو کسـیو نـزدم :| اگـ, کسیـــو زدم خـودش بیـآد بگـ,  :\
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Silver Sun ، τοxικ
(19-08-2015، 10:00)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفتم یخچـال سـازی مـَرده رو بیـارم چخچـال کارگاهمـونو ببین ِ :| شـاگردش 3-4 سال ازم بزرگتره :| دوستـیم :| 

:|
 سپاس شده توسط Silver Sun ، ~ُُBön َBáŠŦ~
(19-08-2015، 10:00)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید منظورش یهچیز دیگه بوده(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط τοxικ ، FARID.SHOMPET ، ~ُُBön َBáŠŦ~
(19-08-2015، 9:59)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

F A R I D@

سخته. خیلی سخته الان. سخت گیری زیادی میکنیم. نمی تونی مطمین باشی ولی درخواستت رو بده

(19-08-2015، 9:58)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید تو نظامی و گفتگو و بازی رایانه ای میخوام درخواست بدم به نظرت میتونم؟؟ Sad

سخته. خیلی سخته الان. سخت گیری زیادی میکنیم. نمی تونی مطمین باشی ولی درخواستت رو بده
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط ƝAƲA
(19-08-2015، 9:55)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 9:52)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 9:51)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2015، 9:49)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

G.M.A (: 

سل .-.
ایمان جان
سـلآم خـانومی (: 

چـطوری ؟ 

خوبم اقا پسر تو چطوری؟(:

اِمـروز پـدرم صب بیـدآرم نکـرد :\ بیـدار شُدم مـادرم میگـ, ساعت چنـده ؟ :| 

میگـم 7 لباسآمو بیـارید من برم »_« :|| ساعتو نگاه کردم دیدم یازدس :| 
(19-08-2015، 9:59)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

F A R I D@

دوشنبه بازار نیست ک اقا:|
حداقل ارسالات ب250برسون
بعدشم اگه خودت فک میکنی شرایط داری درخواست بده تا اخر ماه برسی ش 
چ نیاز ب اینه ک بپرسی عایا میتوانم یا عایا نمیتوانم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 83 مهمان