امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ]

کصافط >_<

گفتین مرده یاد خواب عمم افتادم :|

خیلی وقت ِ ندیدمـش ولی پری روز خواب دیدم مرده بعد اون یکی چیز چیز که زد تو چیز اینا اومده [ اون یکی عمم که کاملا ازش متنفرم ! ] ..

موبایل بخرم براش نقشه دارم -_- ..
 سپاس شده توسط Silver Sun
آگهی
(18-08-2015، 9:52)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کصافط >_<

خیلی وقت ِ ندیدمـش ولی پری روز خواب دیدم مرده بعد اون یکی چیز چیز که زد تو چیز اینا اومده [ اون یکی عمم که کاملا ازش متنفرم ! ] ..

غزل چرا خود درگیری گرفتی اروم باش(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ] 157
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
(18-08-2015، 9:54)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 9:52)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کصافط >_<

آخه تو خوابم اون باعٍ مرگ اون یکی بود :|||

من آرومم :|

میخوام برم ه خط جدید بخرم براش پیامای عاشقانه بفرستم بعد شوهرش ببینه چیز چیز بشه (= :|
 سپاس شده توسط Interstellar ، Silver Sun
(18-08-2015، 9:51)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 9:49)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام من اومدم
+
کسی نی؟؟

سل.-.

(18-08-2015، 9:50)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کافیه یه فیلم ببینم ..

دیگه تا یه هفته شخصیتای خودمون  توی فیلم جایگزین میشه :|

که قشنگ میشه ازش یه فیلم 2 سیزنِ دراورد :|

+
اون دیشبیه خیلی بی ربط بود .. چون من اصلا تو جو سیروان نبودم :|

با چیزایی که می بینی تو هم یه داستان بنویس خو.-.

حوصلم نمیاد ..

ولی جدی بنویسم .. فکر کنم کلی طرفدار پیدا کنه ..

چون خیلیا هستن که اوناام تو جو این فیلما باشن .. و من که میبینم همه باهم قاطی میشه ..

خدایی خیلی باحال میشن ..

کارگردانیم و بخونم تموم شه .. شاید بسازمش جدی.. ((:
 سپاس شده توسط Silver Sun
خدافظ ._. ..
 سپاس شده توسط Silver Sun ، Interstellar
(18-08-2015، 9:55)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 9:54)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کصافط >_<

آخه تو خوابم اون باعٍ مرگ اون یکی بود :|||

من آرومم :|

میخوام برم ه خط جدید بخرم براش پیامای عاشقانه بفرستم بعد شوهرش ببینه چیز چیز بشه (= :|
اورین این کارو بکن ولی ارامش خودتو حفظ کن(:

(18-08-2015، 9:57)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ ._. ..

خدافظ عزیزم^_^

(18-08-2015، 9:56)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 9:51)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 9:49)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام من اومدم
+
کسی نی؟؟

سل.-.

(18-08-2015، 9:50)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کافیه یه فیلم ببینم ..

دیگه تا یه هفته شخصیتای خودمون  توی فیلم جایگزین میشه :|

که قشنگ میشه ازش یه فیلم 2 سیزنِ دراورد :|

+
اون دیشبیه خیلی بی ربط بود .. چون من اصلا تو جو سیروان نبودم :|

با چیزایی که می بینی تو هم یه داستان بنویس خو.-.

حوصلم نمیاد ..

ولی جدی بنویسم ..  فکر کنم کلی طرفدار پیدا کنه ..

چون خیلیا هستن که اوناام تو جو این فیلما باشن .. و من که میبینم همه باهم قاطی میشه ..

خدایی خیلی باحال میشن ..

کارگردانیم و بخونم تموم شه .. شاید بسازمش جدی.. ((:
اگه حوصله داشتی حتما بنویسش جالب میشه.-.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Interstellar
همه رفتن؟
(18-08-2015، 9:59)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه رفتن؟

من که سلام دادم چرا جواب ندادی؟):
این پسره لخته :|

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=191175&pid=3029112#pid3029112

:||
 سپاس شده توسط Silver Sun
(18-08-2015، 10:00)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 9:59)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه رفتن؟

من که سلام دادم چرا جواب ندادی؟):

oh yes rast migi ...salam

(18-08-2015، 10:02)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این پسره لخته :|

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=191175&pid=3029112#pid3029112

:||
ههههه ارع :|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان