امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ]

(17-08-2015، 23:19)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید اومد شلوغ شد ._.
عجب :|

برم؟
اخه هی میگن من زیاد زر میزنم!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، # αпGεʟ ، omidkaqaz ، ( lιεβ ) ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، мoвιɴα т
آگهی
(17-08-2015، 23:18)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امید دیدی چهار تا از ما خوردید؟

تو چی دادا؟
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ḲℑℳℐÅ ، FARID.SHOMPET
(17-08-2015، 23:21)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 23:19)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید اومد شلوغ شد ._.

برم؟
راس میگن

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ] 147

سپاس شده توسط # αпGεʟ ، FARID.SHOMPET
خوب شد .

عکس دختر میخواین یا پسر ؟

شریل یا شوهرش ؟ :|
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، мoвιɴα т ، FARID.SHOMPET ، ḲℑℳℐÅ
(17-08-2015، 23:21)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید اومد شلوغ شد ._.

برم؟
نه
شلوغ شه خوبه
+
غزل اواتارت تو حلقم :|
[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ] 147

سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، мoвιɴα т ، FARID.SHOMPET ، ḲℑℳℐÅ ، ( lιεβ )
(17-08-2015، 23:21)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 23:17)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 23:14)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 23:13)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امید این چه آواتاریه گذاشتی؟  :297:
اخه داداش من اواتار قحطیه خو .... تو الان یه اواتار برام بفرس نامردم نزارم

بیا اینو بذار  kaffe2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/857d24e4c7566187046b4e5bb9862252.jpg

باشه حتما .... جدی باش پسر یه اواتار خوب بفرس

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=171910

بیـا  Angel
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، FARID.SHOMPET ، Spell † ، # αпGεʟ ، omidkaqaz ، ḲℑℳℐÅ
(17-08-2015، 23:21)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 23:17)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 23:14)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 23:13)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا اینو بذار  kaffe2
http://dl.akskhor.ir/uploads1/857d24e4c7566187046b4e5bb9862252.jpg

(17-08-2015، 23:15)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 23:14)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:||||||||||
http://uupload.ir/viewer.php?file=tkgr_img_20150818_003625.jpg

نیاورد.__.

امید سرچ کن پینترست به انگلیسی

بعدش
بعدش خود سایتشو میاره برات فک کنم اولین سایتو باز کن
اونجا عضو شو عکسایی که میخوایی مدلشو انگلیسی سرچ کن میاره برات
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
نقل قول:
بیا اینو بذار به عشق من! 
http://dl.akskhor.ir/uploads1/show-pic.jpg
هرکی فوش بده خره  Sleepy
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط # αпGεʟ ، мoвιɴα т ، ḲℑℳℐÅ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ

فرید اومد شلوغ شد ._.

برم؟

نمیخواد بری من میخوام تا صب زر بزنی Big Grin
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، FARID.SHOMPET ، ḲℑℳℐÅ
کسی اسم اینو میدونه ؟ .-.

>_<

http://dl.akskhor.ir/uploads1/7d9a10bf74fd1005c61a7600884c6e98.jpg

+ سلم ._______.
 سپاس شده توسط omidkaqaz ، # αпGεʟ ، FARID.SHOMPET ، мoвιɴα т ، ḲℑℳℐÅ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان