امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ]

(17-08-2015، 1:19)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوال فرید؟

بوگو
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط # αпGεʟ ، sober
آگهی
نقل قول: این جوری نگو به این! این همین جوریش میاد تو گفتگو حرف نمیزنه! 

قبلنا انقد فک میزد دلم میخواست سرمو بکوبم ب دیوار | :
ولی میدونم خیلی دختره خوبیه (((:
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، # αпGεʟ ، sober
(17-08-2015، 1:20)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 1:17)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 1:14)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 1:11)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: یه چیزی یادم رفت بگم درباره ماکارو که گفتی ادم نمیتونه اینهمه قدرت داشته باشه
خود ماکارو گفت توبازی ادم میتونه با پول خیلی چیزارو به دست بیاره
اخه این بشر با ارتش روسیه کار های عجیب ق _._ریبی میکنه! بعد این همه فرمان های شیطانی میده ینی فرمانده های نظامی روسیه خرن یا سربازا؟ مثلا هواپیمای رییس جمهوری خودشون و داستانه اون دخترش! بحثش طولانیه.

نقل قول: من حالت اسون بازی میکردم دشناهمش نارنجک پرتاب میکنن میرم جلو میزننم باتفنگ میباختم یا سگا بم حمله میکنن توی 2و3 Eرومیزنم میتونی بکشیش ولی توی1 Vمیزنی میمیری!
با حرف سوپ هم توی شماره دو شدیدا موافقم وقتی پرایسو راچ رفته بودن توروسیه و پرایس گف یه سگ همراه دشمنه و گفت از سگا متنفره
تو بازی همش بخاطر اونا میباختم 
پس خیلی آماتوری  Big Grin جوجه شومپتی هنوز!

من به طور اتفاقی با مدرن وارفار اشناشدم اخه
دوماهم نشده دارمش هر 3رو تموم کردم :|
اون مرحله که باید پسر زاخاعفو دستگیرکنی هی میرفتم مستقیم درحاای که باید میرفتم کوچه سمت چپ
فک کنم50بار باختمش ._.
یا مرحله قبلی که باید خالد الاسدو پیداکنی 8ساعت بعدمرگش
100بارباختم بازیشو نمیدونستم چیکارکنم
ربطی نداره! من تو دو روز کال آفو تموم کردم! mw3 رو میگم البته. چون خوشم میومد سری بازیش کردم. ادم قوی ای نیستم تو این بازی ولی این قضیه ی تو بر می گرده به اینکه بازی های دیگه زیاد انجام ندادی. همه اکشن ها شبیه هم هستن فقط چیزای کمیشون فرق داره.
من بخاطر ارور مرحله هفتمش طول کشید تموم کنمش
بعدکه حل شد همون روز تمومش کردم از پایان بازیش خوشم نیومد همه دوستات مردن همشون بعضیاشونم با نامردی کشته شدن مثل گوست

من خیلی راضی بودم! اصن موهای تنم تو مرحله ی اخر mw3 سیخ شده بود! مخصوصا وقتی سیگارو روشن کرد!

(17-08-2015، 1:21)[ѕαɗ нσяяσя] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از من که بد تر نی! عقده ی حرف زدن دارم!

برو بخواب! Angry

سپاس شده توسط # αпGεʟ ، [ niki ] ، sober
تورو قرآن بحث بازیو تموم کنین aahaahaahaah
[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ] 110
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، sober ، FARID.SHOMPET
(17-08-2015، 1:21)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 1:20)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 1:17)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 1:14)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 1:11)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه این بشر با ارتش روسیه کار های عجیب ق _._ریبی میکنه! بعد این همه فرمان های شیطانی میده ینی فرمانده های نظامی روسیه خرن یا سربازا؟ مثلا هواپیمای رییس جمهوری خودشون و داستانه اون دخترش! بحثش طولانیه.

اون مرحله که باید پسر زاخاعفو دستگیرکنی هی میرفتم مستقیم درحاای که باید میرفتم کوچه سمت چپ
فک کنم50بار باختمش ._.
ربطی نداره! من تو دو روز کال آفو تموم کردم! mw3 رو میگم البته. چون خوشم میومد سری بازیش کردم. ادم قوی ای نیستم تو این بازی ولی این قضیه ی تو بر می گرده به اینکه بازی های دیگه زیاد انجام ندادی. همه اکشن ها شبیه هم هستن فقط چیزای کمیشون فرق داره.
بعدکه حل شد همون روز تمومش کردم از پایان بازیش خوشم نیومد همه دوستات مردن همشون بعضیاشونم با نامردی کشته شدن مثل گوست

من خیلی راضی بودم! اصن موهای تنم تو مرحله ی اخر mw3 سیخ شده بود! مخصوصا وقتی سیگارو روشن کرد!

(17-08-2015، 1:21)[ѕαɗ нσяяσя] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از من که بد تر نی! عقده ی حرف زدن دارم!

برو بخواب! Angry

نزن منو | :
رفتم <:
Bb 
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، FARID.SHOMPET
(17-08-2015، 1:21)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کنم50بار باختمش ._.

من حرصم گرفت  پیرمرد بیخیال جسد دوستش شده سیگارمیکشه توی یه سایت نوشته بود چون دیگه چیزی برای از دست دادن نداشت 
[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ] 110

سپاس شده توسط esiesi ، FARID.SHOMPET

(17-08-2015، 1:19)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوال فرید؟

بوگو

یادم رفت:|

(17-08-2015، 1:13)[ѕαɗ нσяяσя] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 1:12)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 1:09)[ѕαɗ нσяяσя] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 1:08)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کریمی؟

کریمی فامیلی مامانمه |||| :
من مثلا میناجم D:
اَییییی ازش بدم میاد \:

(17-08-2015، 1:08)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اااااا
niki#بودی؟

#nIkI# 
اوهوم همونم <:

من پارمیدام یادت اومد ؟(:

از فک زدنت فهمیدم تویی | :

این جوری نگو به این! این همین جوریش میاد تو گفتگو حرف نمیزنه! 

(17-08-2015، 1:17)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خارجيا با ماهيگيري تمرين صبر ميكنن ما با اينترنت ايران نه قلاب ميخواد نه قايقو درياچه و ماهي

چرا دانلود نميشهههههAngryAngry
بعد اینترنتمون جزوه گرون ترین اینترنت های دنیاست  Dodgy  حروم خور ها

والا به خدا
يه مشت ادم بووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووق
نميشه ادامشو بگم همش ميشه بووووووق اون وخ
 سپاس شده توسط sober ، # αпGεʟ ، FARID.SHOMPET
نقل قول:
من حرصم گرفت  پیرمرد بیخیال جسد دوستش شده سیگارمیکشه توی یه سایت نوشته بود چون دیگه چیزی برای از دست دادن نداشت 

خیلی حماسی بود! بد بخت خودش پرد شد پایین! اون بالا هم کلی کتک خورد! نمی شد که اخه!

من برم بچه ها

بدرود

البته تو فلش هستم

سپاس شده توسط sober ، # αпGεʟ
(17-08-2015، 1:27)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:

خیلی حماسی بود! بد بخت خودش پرد شد پایین! اون بالا هم کلی کتک خورد! نمی شد که اخه!

من برم بچه ها

بدرود

البته تو فلش هستم

خداحافظ فرید

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان