(16-08-2015، 12:46)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پس اون یکی دیگه بودهـ
(16-08-2015، 12:43)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من که هنوز بازی نکردم
(16-08-2015، 12:38)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-08-2015، 12:33)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
علی چیز چیز شده -- نکن دیگه >_______<
مگه -- کرده :|؟
آره ! تانک امیدو این گرفت
غزل زود قضاوت کردی! -_-
(16-08-2015، 12:48)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گُمشو بمیـر باو«
(16-08-2015، 12:46)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-08-2015، 12:43)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه دروغ میگهـ اینکارو من نمیتونم بکنم غزل دروغ نگو (:
(16-08-2015، 12:38)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-08-2015، 12:33)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
علی چیز چیز شده -- نکن دیگه >_______<
مگه -- کرده :|؟
آره ! تانک امیدو این گرفت
از خودش بپرس خودش داشت بازی میکرد ._.
زر اضافی نزن فعلا تو با یه تیر تونـستی امتیازت ُ 100 برابر ما بکنی !
من هر چقدر میخوامـ باهاش درست حرف بزنمـ خودش عین **** حرف میزنـ ـه
من بازیــم خوبه عزیزمـ
تو اَم یروز یاد میگیری
ولی تو تیر به قُرآن من هیچ دستکاری ای نکردمـ :/
حالا نمیدونمـ تو چرا همچین فکری میکنی! ..
چون باختی داری میسوزی! ._.