امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ]

(15-08-2015، 18:45)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصله ندارم باید برم یه تاپیک ُ تبلیغ کنم !

+ کلیپی که پارمیدا دادرو نگاه کنم ._.

+ اهنگ پروفایلمو گوش بدید ! بای بای ! ._.
+
برو بمیــر ._.!
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
آگهی
@mel
 خوبی ؟!

اسمت چیه ؟
(15-08-2015، 18:47)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2015، 18:45)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+
برو بمیــر ._.!

تورم با خودم میبرم ! :V
(15-08-2015، 18:46)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2015، 18:42)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2015، 18:42)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی چیز جیز شده کدوم گوری رفتی تو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا زدی بیرون -_- ..

تازه داشتم به مرحله فش کاری میرسیدم :|
تو پریدی بیرون بی شرفــ ._.!
دوبارهـ بریـم پاشو برو درست کُن! -_-

این چه بازی ای هست شما دوتا هی میرین بازی میکنین؟(:
اهمـ

بازیش عمومیه  دو نفری نیس! .-.
مَنُ غزل یار میشیمـ <:

(15-08-2015، 18:47)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2015، 18:47)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+
برو بمیــر ._.!

و ایــن بود دیالوگــ های ما  در شل شاک البته غزل گُفت برو بمیر 
منم گُفتم تورو هم با خودم میبرم   اینجا جُمله ها برعکس شُد!^_^  
:|
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، Silver Sun
(15-08-2015، 18:48)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهمـ

مَنُ غزل یار میشیمـ <:

آره بعد همدیگرو میزنیم :|
(15-08-2015، 18:47)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+
برو بمیــر ._.!

خخخ ^_^ :|

جیغغغغغ قهرمانان تنیس شروع شد من برم الان میام خدافظ !
 سپاس شده توسط Silver Sun ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
سَـل :|
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Silver Sun ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، eɴιɢмαтιc
(15-08-2015، 18:51)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2015، 18:48)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهمـ

مَنُ غزل یار میشیمـ <:

آره بعد همدیگرو میزنیم :|

+
برو بمیــر ._.!

خخخ ^_^ :|

جیغغغغغ قهرمانان تنیس شروع شد من برم الان میام خدافظ !
جیــغغغغ برو بمیــر :||
(15-08-2015، 18:46)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا خیلی خلین
خدافظ

دارهـ فوش میده ._.
+
سلـآمـ دوباره :|
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، Apathetic
لام....-.-
 سپاس شده توسط Apathetic
درود:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ] 26

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان