امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

یه سوال از دخترا

(15-08-2015، 10:42)فاطمه1234 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2015، 10:38)parsman نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2015، 10:28)فاطمه1234 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2015، 10:21)parsman نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2015، 10:13)فاطمه1234 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الهم اشفع کل مریض Big Grin

شوخی کردم ناراحت نشی یه وقت

خدا خیرت بده خیلی خندیدم Big Grin

من برا خنده گفتم ناتانیو بچگیش با من قایم موشک بازی میکرد

خخخ
اگه منظورت نتانیاهو هست بایدبگم

ما براش یه شعرم ساخته بودیم داداش:میگفتیم:مثل سگ ووره ایدی تا دم سرامون Big Grin

من رفیقش بودم بهش میگفتم ناتانیو Tongueاومدی مثلا سوتی بگیری ناتا نیاهو نه نتانیا هو

خخخ
اسمشو درست گفتم بچه Big Grin

تو میخوای از من سوتی بگیری اخه Big Grin

اقا خانوم ابجی من تسلیم جلو تر برم بد ضایع میشم خخخ Tongue
چیزی که عقاب رو پیر میکنه غم قفس نیست پرواز زاغ بی سر وپاست
آگهی
لازم نی همه بدونن اسمم چیه پرو میشن///// inrv
(14-08-2015، 21:32)**zeinab** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون هر پسری لیاقت نداره اسم واقعی ما رو بدونه :cool:

ایولللللل Heart

(15-08-2015، 9:35)parsman نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2015، 21:32)**zeinab** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:4fv:  crying  crying  crying  :p325:  ای خدا کمک کن خب دخترا هم میبینن  من برم تو افق محو شم  Tongue

دخترا هم میتونن بمونم تو خماریش هم میتونن خصوصی ازمون سوال کنن Tongue

(15-08-2015، 13:04)8zahra1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایولللللل Heart

مخلصیم :491: Big Grin
(15-08-2015، 11:09)parsman نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2015، 10:42)فاطمه1234 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2015، 10:38)parsman نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2015، 10:28)فاطمه1234 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2015، 10:21)parsman نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برا خنده گفتم ناتانیو بچگیش با من قایم موشک بازی میکرد

خخخ
اگه منظورت نتانیاهو هست بایدبگم

ما براش یه شعرم ساخته بودیم داداش:میگفتیم:مثل سگ ووره ایدی تا دم سرامون Big Grin

من رفیقش بودم بهش میگفتم ناتانیو Tongueاومدی مثلا سوتی بگیری ناتا نیاهو نه نتانیا هو

خخخ
اسمشو درست گفتم بچه Big Grin

تو میخوای از من سوتی بگیری اخه Big Grin

اقا خانوم ابجی من تسلیم جلو تر برم بد ضایع میشم خخخ Tongue

افرین Big Grin

خیلی ادم فهمیده ای هستی خوشم اومد داداش Big Grin

Big Grin ^_^ >__< (^__*) Big Grin

یا رب نظر تو بر نگردد،

برگشتن روزگار سهل است ...

منم اونجا اسمم الهه است
یه سوال از دخترا 3
برای اینکه نمیخوایم هویتمون فاش بشه Big Grin Big Grin
سکوت و صبوري مرا به حساب ضعف و بي کسي ام نگذار
دلم به چيزهايي پاي بند است که تو وفـــايت قد نمي دهد
(15-08-2015، 17:34)شیطون بلای سایت نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای اینکه نمیخوایم هویتمون فاش بشه Big Grin  Big Grin

اوه مای گاد
چیزی که عقاب رو پیر میکنه غم قفس نیست پرواز زاغ بی سر وپاست
بی کیفیت !

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان