امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ]

(15-08-2015، 9:50)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ŊƱʍßēƦ too  

Two
اون تویی که نوشتی یعنی همچنین :|
[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ] 2

سپاس شده توسط Silver Sun
آگهی
(15-08-2015، 9:51)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2015، 9:50)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ŊƱʍßēƦ Ѳǹĕ  

تو خواب ببینی :>>>>>> !
خوبهـ اول شدی V:
من تو تایپکای قبلی اول  بودمـ اینجا دوم شدمـ حال کُن! 
من یکی از عجایب فلشخورمـ :|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ( lιεβ ) ، Silver Sun ، # αпGεʟ
(15-08-2015، 9:53)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واییییی ^____________^*

یادت میاد اون موقع که پیام تبریک ُ زدم بهت گفتم وقتی میخوای نسخه بزنی حتما من باید باشم ؟؟ .___.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Silver Sun ، # αпGεʟ
بالاخره زدین
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، # αпGεʟ
(15-08-2015، 9:53)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واییییی ^____________^*

بیا باهات مصاحبه کنیمـ  :|

شما چه حسی دارید الان ؟ ^__^
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، # αпGεʟ
(15-08-2015، 9:53)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ŊƱʍßēƦ too  

Two
اون تویی که نوشتی یعنی همچنین :|
به معنی زیــادم هست :|
معنی زیـاد دارهـ!
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(15-08-2015، 9:54)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2015، 9:51)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ŊƱʍßēƦ Ѳǹĕ  

خوبهـ اول شدی V:
تو برو نسخه های خیلی قبل تر از عضویتت رو ببین -_-

همش من اول بودم ._.
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(15-08-2015، 9:54)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ŊƱʍßēƦ Ѳǹĕ  

خوبهـ اول شدی V:

میدونستی من میتونمـ هر کیُ دلمـ خواس اول کنمـ ؟ :|
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
هعی هعی هعی 
انقدر خودموکشتم باختم تازه فهمیدن دشمن اصلیشون کیه >_<
امیدمو ازدست دادم >_<
الان مامان کارش تموم شه باید برم بازیمو ادامه بدم>_<
[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ] 2

(15-08-2015، 9:53)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل ؟ :|

بله ؟ ._.
 سپاس شده توسط eɴιɢмαтιc ، # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان