امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】

خووووب
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
آگهی
(14-08-2015، 15:11)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2015، 15:09)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2015، 15:08)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2015، 15:04)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2015، 15:01)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بل*ا
+
چرا فش میدیم اصن?
دوس دارم فش بدم. نمیدونم چراع؟
خل:>
فشای سانسوری بدیم الان؟
ن ولش کن.
خب چخبرا؟
خخ باش.-.
سرویسم اومده بود ببینتمcry girl
سرویس کیه؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 179

سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، # αпGεʟ
نقل قول: ي دوست دختري داشتم مادرش مترجم بود ي قسمت از اين كتاب ك درمورد يگان هاي زرهي بود رو دادم برام ترجمه كرد 
تو خونه دارم اگ بخواي ميگردم برات پيداش ميكنم
توام اگ چيزي دستگيرت شد به من بده عادلانست مگه نه
اره بفرست! منم چیزی پیدا کردم حتما بهت میگم.
انجمن و سایت نازی سنتر هم هستن افرادی که اطلاعاتشون زیاده. من اونجا هم هستم. خواستی برو ثپت نام کن. نازی و فاشیست زیاد هست اونجا ولی در هر صورت بچه های خوبی هستن اکثریت.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط ⓞⓜⓘⓓ ، # αпGεʟ
(14-08-2015، 15:12)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2015، 15:10)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2015، 15:08)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دادا علی؟
بَلـ ـه؟ ._.
چرا انقد خسیس بازی در میاری؟
اون پایین چیهـ پَس!
هر موقعه میای همینُ میگی! :|
خُدافظ .___.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://s6.picofile.com/file/8206214484/IMG_20150814_124549.jpg
بازی یعنی ایـــن ._.!
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ḲℑℳℐÅ ، # αпGεʟ
(14-08-2015، 15:13)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2015، 15:11)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2015، 15:09)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2015، 15:08)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2015، 15:04)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوس دارم فش بدم. نمیدونم چراع؟
فشای سانسوری بدیم الان؟
ن ولش کن.
خب چخبرا؟
خخ باش.-.
سرویس کیه؟
سرویس مدرسه.-.
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، # αпGεʟ
(14-08-2015، 15:13)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2015، 15:12)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2015، 15:10)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2015، 15:08)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دادا علی؟
بَلـ ـه؟ ._.
اون پایین چیهـ پَس!
خُدافظ .___.
خب الآن ک بت گفتم دادی. بهتره تا قبل اینکه بت بگم خودت بدی.

(14-08-2015، 15:15)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2015، 15:13)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فشای سانسوری بدیم الان؟
ن ولش کن.
خب چخبرا؟
خخ باش.-.
سرویس کیه؟
سرویس مدرسه.-.
آخی.
احم*ق
دوباره حس فش دادنم گل کرد

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 179

سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، # αпGεʟ
بحث چیست
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، FARID.SHOMPET ، # αпGεʟ
فریــد بازدیدکنندگان همرو نشون بدهـ! D:
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، FARID.SHOMPET ، # αпGεʟ
(14-08-2015، 15:15)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2015، 15:13)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دادا علی؟
بَلـ ـه؟ ._.
اون پایین چیهـ پَس!
خُدافظ .___.
خب الآن ک بت گفتم دادی. بهتره تا قبل اینکه بت بگم خودت بدی.

(14-08-2015، 15:15)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن ولش کن.
خب چخبرا؟
خخ باش.-.
سرویس کیه؟
سرویس مدرسه.-.
آخی.
احم*ق
دوباره حس فش دادنم گل کرد
د***
فردا شنبس :<<
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
فريد رفيق من الان سرم شلوغه خونه ي رفيقمم
خونهبرم سر فرصت دنبالشون ميگردم برات ميقرستم ايميلتو پ.خ كن
ب نظر من چنيتن مطالبي باس تو دانشگاه هاي كشورمونم تدريس ميشد
Heartبه یادت هستم حتی اگر دنیا با تمام ناخوشی هاش سر گرمم کنه Heart
 سپاس شده توسط # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو و بحث آزاد(کشتی کج)
  سوال آزاد
  سوال آزاد
  【¤ گــفت و گــوی آزاد 300 ¤】
  " گفتگوی آزاد نسخه ی 272 "
Big Grin گفتگوی آزاد نسخه ی 270
  اتاق عاشقی عاشق هر شدی بیا دلیلشو بگو راحت باش ورود آزاد
  ژنتیک از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد برای تأییدپذیری کامل این مقاله به منابع بیشتری نی
  ایدز از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد لزوم بازبینی برای تغییرات صورت گرفته در این صفحه.نم
  گلبول سفید از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد برای تأییدپذیری کامل این مقاله به منابع بیشت

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان