امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】

فقد گفتم یکی بیاد پ.خ !

نمیخوام بخورمـتون که ! =|
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، сÜтε Đévìł ツ
آگهی
(14-08-2015، 14:53)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2015، 14:52)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2015، 14:46)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2015، 14:45)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2015، 14:41)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کصاف*ط

هان چرا؟
+
نکب*ت:<
آشغا*ل
مر*ض
در*د
بل*ا
+
چرا فش میدیم اصن?
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، сÜтε Đévìł ツ ، ḲℑℳℐÅ
(14-08-2015، 14:59)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2015، 14:57)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فریــد اسم داستان بعدی غرب وَحشیهـ منُ تو دوتا کابوی! گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 177
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 177

25r30 خیلی خوب میشه

فقط تو رو جدت این دو نکته رو در نظر داشته باش:
1- شخصیت های دیگه رو هم بازی بده
2- نقطه و ویرگول بذار، درست هم بذار ها!
حوصلهـ نقطه ویرگول گُزاشتن ندارمـ! ولی یه چیزی میزام حالا  اینُ میزارمـ »»  ,,  «« نهـ اصن ولش کُن!
فریــد فکرشو بکن منُ تو میریم بانک میزنیـم تو تگزاس گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 177

(14-08-2015، 15:01)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقد گفتم یکی بیاد پ.خ !

نمیخوام بخورمـتون که ! =|
بیا بریم شل شاک پ . خ  رو ولش کُن! ._.
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، сÜтε Đévìł ツ
نقل قول:
ولی من شنیده بودم ترسواه(:؟
ما ادم ها اسم این حسه حیوون ها رو به اشتباه میذاریم ترس. من بهش میگم حس خطر یا عدم امنیت!
خدایی ادما خیلی خطرناکن!
بعدشم روباه خیلی کوچیکه! بیچاره می خواد چه جوری از خودش دفا کنه؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=52243
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، Silver Sun
(14-08-2015، 15:01)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2015، 14:53)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2015، 14:52)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2015، 14:46)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2015، 14:45)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هان چرا؟
+
نکب*ت:<
آشغا*ل
مر*ض
در*د
بل*ا
+
چرا فش میدیم اصن?
دوس دارم فش بدم. نمیدونم چراع؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، FARID.SHOMPET
http://s6.picofile.com/file/8206211800/Screenshot_2015_08_14_16_31_4794600338.png

http://uupload.ir/files/vjr_screenshot_2015-08-14-16-31-511464172838.png

من با این هر چیکار کنمممممم

اخه آدم انقد اسکل
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ
نقل قول: حوصلهـ نقطه ویرگول گُزاشتن ندارمـ! ولی یه چیزی میزام حالا  اینُ میزارمـ »»  ,,  «« نهـ اصن ولش کُن!
Shift + T
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، FARID.SHOMPET
[quote='F A R I D' pid='3026190' dateline='1439553378']
[quote]

یک نسخه ی دیگه هست که درباره ی یگان های زرهی هست و رومل بعدن نوشته. من خیلی به موضوعات نظامی علاقه دارم.
چند وقت دیگه میرم پیشه دایی مادرم. سرهنگ ارتش بوده. امریکا درس خونده. میگه یک ارشیو بزرگ داره. شاید تونستم چیز خوبی ازش گیر بیارم در مورد رومل.
ي دوست دختري داشتم مادرش مترجم بود ي قسمت از اين كتاب ك درمورد يگان هاي زرهي بود رو دادم برام ترجمه كرد
تو خونه دارم اگ بخواي ميگردم برات پيداش ميكنم
توام اگ چيزي دستگيرت شد به من بده عادلانست مگه نه
Heartبه یادت هستم حتی اگر دنیا با تمام ناخوشی هاش سر گرمم کنه Heart
باشه علی بزار یه پُست ُ ویرایش کنم !

این ُ میگم :|

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=189082
(14-08-2015، 15:02)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
ولی من شنیده بودم ترسواه(:؟
ما ادم ها اسم این حسه حیوون ها رو به اشتباه میذاریم ترس. من بهش میگم حس خطر یا عدم امنیت!
خدایی ادما خیلی خطرناکن!
بعدشم روباه خیلی کوچیکه! بیچاره می خواد چه جوری از خودش دفا کنه؟

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=52243

راست میگی به خدا
بعضی میگیرن دنب این روباهای بی چاره زو قطع می کنن
حق دارن حیوونی ها از انسان دوری کنن):
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو و بحث آزاد(کشتی کج)
  سوال آزاد
  سوال آزاد
  【¤ گــفت و گــوی آزاد 300 ¤】
  " گفتگوی آزاد نسخه ی 272 "
Big Grin گفتگوی آزاد نسخه ی 270
  اتاق عاشقی عاشق هر شدی بیا دلیلشو بگو راحت باش ورود آزاد
  ژنتیک از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد برای تأییدپذیری کامل این مقاله به منابع بیشتری نی
  ایدز از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد لزوم بازبینی برای تغییرات صورت گرفته در این صفحه.نم
  گلبول سفید از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد برای تأییدپذیری کامل این مقاله به منابع بیشت

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان