امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】

به قول فريد فريدها !نارنجي نارنجي ها!
بيكارهاي عزيز شب به خير بدرود
به اميد روزي ك چون شما بي كار شوم و
ياد باد آن روزهايي ك چون شما بيكار بودم
Heartبه یادت هستم حتی اگر دنیا با تمام ناخوشی هاش سر گرمم کنه Heart
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، сÜтε Đévìł ツ ، # αпGεʟ
آگهی
(13-08-2015، 22:41)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
alliiii ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
AreCR7 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F A R I D ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Gang$ta ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
shadi♥ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
~ُُBön َBáŠŦ~ *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƝAƲA *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
мøяνα.għ *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
сÜтε Đévìł ツ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عاشق رپ2 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ღBeauty G!Яlღ *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ *

جمعیت بی کار های کم حرف! جز اون نارنجیه که کم حرف نی همش زر میزنه! کیه اون اصن؟  rding
نشون دهنده ی بی کاریشه ...

من مدرسه که میرفتم
همیشه سر کلاس به این فکر می کردم
که اگه پنکه سقفی بیفته
کله کیا قطع میشه؟
کاش همه می فهمیدن...
دل بستن به کلاغی که دل دارد،
بهتر از دل بستن به طاووسیست که
تنـــــــــــها زیـــــــــــــــــــــــــــبایی دارد . . .
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 138
 سپاس شده توسط Apathetic ، ⓞⓜⓘⓓ ، сÜтε Đévìł ツ ، FARID.SHOMPET ، # αпGεʟ
:| خیلی وقته نرفتم پویا ! ._.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Untitled_dd391.png

:||||||||||||||||||||||||||||||||||
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، # αпGεʟ ، сÜтε Đévìł ツ
من میرم دیگه کاری ندارید باهام؟ 
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، # αпGεʟ ، сÜтε Đévìł ツ
(13-08-2015، 22:45)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون صفحه های سایت های ناجوره مشکی کردی نبینیم؟ وای وای وای وای

با توجه به درخواست قاطعانه و سریع دوستان به خفه شدنه من، من میرم! 

بدرود
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، # αпGεʟ ، сÜтε Đévìł ツ ، ƝAƲA
(13-08-2015، 22:45)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل میری تو اپارات اموزش نقاشی میبینی ! ._.
=||
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ( lιεβ ) ، # αпGεʟ

از وب استور مروگرت استفاده میکنی؟

برنامه های خیلی باحالی داره ^___^
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، # αпGεʟ ، сÜтε Đévìł ツ
سلام شادی 
سرعتم کمه دیر ارسالتو دیدم
+
فرید توی سایتای مخصوص بازی همه میگن بهترین نسخه کال اف دیوتی همین مدرن وارفاره بعضی شخصیتاشم خیلی محبوب شدن مثل گوستو مک تاویش :|
مک تاویش مرد اصلا ناراحت نشدم حس خاصی نداشتم درسته توی اپارات مرگ هردوتارو دیدم اما وقتی به مرحله Loose endsرسیدمو مرگ گوستوراچو تو اخردیدم ناراحت شدم مرگشون خیلی نامردی بودو غم انگیز اما مک تاویش زخمش بازشدو مرد 

سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، сÜтε Đévìł ツ ، Apathetic
(13-08-2015، 22:47)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون صفحه های سایت های ناجوره مشکی کردی نبینیم؟ وای وای وای وای

با توجه به درخواست قاطعانه و سریع دوستان به خفه شدنه من، من میرم! 

بدرود

اونا درواقع صفحه های ناجور نیستش !! :||

(13-08-2015، 22:47)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل میری تو اپارات اموزش نقاشی میبینی ! ._.
=||

وای دلم کباب شد ! ^__^

نقاشی ریومـاس عزیز دل !!

بزار الان برات پ.خ میکنم ! :>>
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، FARID.SHOMPET ، сÜтε Đévìł ツ
همه رفتن ک

غزل ادامه داستانوبده!

سپاس شده توسط ƝAƲA

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو و بحث آزاد(کشتی کج)
  سوال آزاد
  سوال آزاد
  【¤ گــفت و گــوی آزاد 300 ¤】
  " گفتگوی آزاد نسخه ی 272 "
Big Grin گفتگوی آزاد نسخه ی 270
  اتاق عاشقی عاشق هر شدی بیا دلیلشو بگو راحت باش ورود آزاد
  ژنتیک از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد برای تأییدپذیری کامل این مقاله به منابع بیشتری نی
  ایدز از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد لزوم بازبینی برای تغییرات صورت گرفته در این صفحه.نم
  گلبول سفید از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد برای تأییدپذیری کامل این مقاله به منابع بیشت

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان