(13-08-2015، 12:57)باهوش و خوشگل ترین دختر انجمن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-08-2015، 12:54)ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-08-2015، 12:52)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کی با تو بود؟من داشتم با دزلینگ بوی میحرفیدم حالت خوبه؟
دزلینـگ بوی کجـا بود این وسط -_-
راس میگع کی با تو بود
طرف اون دازیلینگ بوی
بود
خودتو قاطی نکن
نـخود آش کـهـ میگن تویی هـا .. تو دزلینـگ بوی هستی الان ((:!
یکی بایـد این حرفـ به خودت بزنـهـ
(13-08-2015، 12:57)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آفرین دختر خوب همینجوری خوب باش منم بهت آب نبات میدم بخوری باشه؟
(13-08-2015، 12:57)ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-08-2015، 12:55)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-08-2015، 12:54)ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-08-2015، 12:52)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کی با تو بود؟من داشتم با دزلینگ بوی میحرفیدم حالت خوبه؟
دزلینـگ بوی کجـا بود این وسط -_-
کلا از مرحله پرتیا چیزیو نمیدونی بهتره حرف نزنی تا ضایه نشی.دزلینگ بوی یه آدمیه اوکی؟
خـودمـ میدونم کیـه :|| میگـمـ الان کجا بود این وسط کـهـ من بفهممـ با اونی :|
مـن با این جـور چیزا ضایـع نمیشمـ (((:
به تو ربطی نداشت که الان هستش یا نه.خودش بعدا پیام منومی خوند
بـاشهـ ..