امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد ((نسخه 257))

(11-08-2015، 21:11)ᕈᗩᖇᔕᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم عرض شد :| 

سلام
سلام مرواجان
دستت دردنکنه

اینم ببینین
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=240499
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، ɪᴄᴇ
آگهی
(11-08-2015، 21:13)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2015، 21:09)lloc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2015، 21:08)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2015، 21:05)lloc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2015، 21:04)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اساسینس کریدو هـک کردم پولم شُد 9999999999

اااااااا دهنت سرویس

من همینجوری طبیعی پولم اونجا رسید
چرا دروغ میگی بچهـ پُررو من زور زدمـ تو بلک فلگ 100000 شدمـ ._.!
ولی با هَـکــ خیلی حال کردمـ میدونی کشتیمـ چقدر قویهـ من دُنبال پِلن هاش رفتمـ الان سه تاشو نمیتونمـ پیدا کُنمـ میدونی چقدر سختهـ پیدا کردنش! اون یه نقشست
ببین یک سوال
من الان پولم 100000 تاست

ببین جونه ما جواب بدی ها

من کشتیم بعضی چیزاش لول یک مونده به اخر لول اخریش باز نمیشه که پرش کن

چرا؟؟؟؟

قرمز نوشته need plan-ellite hall armor
چیکار کنم؟؟؟
مــَن خیلی وَقت بود خُمار این قضیهـ بودَمـ تا اینکهـ فهمیدَمـ اون نقشهـ هایی که پیدا میکنی باید بری دُنبالِش بگردی! ((:
یکیش یهـ آسیابهـ یکیش تو غار دُزدای دریاییهـ یکیش تو KINGSTON زیادَن اول برو تو تمامـ این جاهایی که رو آب ساختن و تمام جزیرهـ ها اون علامتی که شکل عُقاب دارهـ رو برو اونجاها بعد از اونجا میبینی کُجا نقشه هست! تو بعضی جاها نیس!
لایک کُن کهـ زندگیتو نجات دادمـ (((:
خودم پی برده بودم مطمئن نبودم ولی

خیلی سخته پیدا کردنشون

بیشترشون پس تو کیگستونه؟؟

یک دونه داره اسکله

یک دونه داره که عکس یک درخت نخل اون کجایه نقشه ؟؟؟

? WHAT YOU KNOW ABOUT LOVE

? WHAT YOU KNOW ABOUT LIFE

? WHAT YOU KNOW ABOUT BLOOD
(11-08-2015، 21:15)ᕈᗩᖇᔕᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2015، 21:13)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام:>

خوبـــی ؟ (: 
اره .-.
تو چطوری؟.ـ.
 سپاس شده توسط ɪᴄᴇ
(11-08-2015، 21:16)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2015، 21:11)ᕈᗩᖇᔕᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
سلام مرواجان
دستت دردنکنه

اینم ببینین
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برای روز عروسیــمـ کُدومِش بهتره D:
 سپاس شده توسط sober
(11-08-2015، 21:10)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2015، 21:08)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2015، 21:07)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2015، 21:02)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2015، 21:00)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیر انجمن تاریخ و ه×ک._.

تو فرنازی؟
نه فرینازم
خو فرنازم دیگه
پس سوسن و سیما رو می شناسی؟
نع...
خدافظــ
(11-08-2015، 21:16)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
سلام مرواجان
دستت دردنکنه

اینم ببینین

خخ خواهش*ــ^
سلام ..

شادی ؟ ._.
 سپاس شده توسط ɪᴄᴇ
(11-08-2015، 21:18)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2015، 21:15)ᕈᗩᖇᔕᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2015، 21:13)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام:>

خوبـــی ؟ (: 
اره .-.
تو چطوری؟.ـ.
خوبم مرســـی :]
گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) 131
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(11-08-2015، 21:18)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2015، 21:10)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2015، 21:08)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2015، 21:07)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2015، 21:02)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو فرنازی؟
نه فرینازم
خو فرنازم دیگه
پس سوسن و سیما رو می شناسی؟
نع...
خدافظــ

یعنی تو متولد3آذر79نیستی؟
(11-08-2015، 21:17)lloc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2015، 21:13)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2015، 21:09)lloc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2015، 21:08)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2015، 21:05)lloc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اااااااا دهنت سرویس

من همینجوری طبیعی پولم اونجا رسید
چرا دروغ میگی بچهـ پُررو من زور زدمـ تو بلک فلگ 100000 شدمـ ._.!
ولی با هَـکــ خیلی حال کردمـ میدونی کشتیمـ چقدر قویهـ من دُنبال پِلن هاش رفتمـ الان سه تاشو نمیتونمـ پیدا کُنمـ میدونی چقدر سختهـ پیدا کردنش! اون یه نقشست
ببین یک سوال
من الان پولم 100000 تاست

ببین جونه ما جواب بدی ها

من کشتیم بعضی چیزاش لول یک مونده به اخر لول اخریش باز نمیشه که پرش کن

چرا؟؟؟؟

قرمز نوشته need plan-ellite hall armor
چیکار کنم؟؟؟
مــَن خیلی وَقت بود خُمار این قضیهـ بودَمـ تا اینکهـ فهمیدَمـ اون نقشهـ هایی که پیدا میکنی باید بری دُنبالِش بگردی! ((:
یکیش یهـ آسیابهـ یکیش تو غار دُزدای دریاییهـ یکیش تو KINGSTON زیادَن اول برو تو تمامـ این جاهایی که رو آب ساختن و تمام جزیرهـ ها اون علامتی که شکل عُقاب دارهـ رو برو اونجاها بعد از اونجا میبینی کُجا نقشه هست! تو بعضی جاها نیس!
لایک کُن کهـ زندگیتو نجات دادمـ (((:
خودم پی برده بودم مطمئن نبودم ولی

خیلی سخته پیدا کردنشون

بیشترشون پس تو کیگستونه؟؟

یک دونه داره اسکله

یک دونه داره که عکس یک درخت نخل اون کجایه نقشه ؟؟؟
پایینشون مَنطقهـ رو نوشته
اون اسکله هه فک کنم تو اون CB  باشه
منطقشو زیر نقشش اینجوری مینویسن این مثاله ها پا نشی بری اونجا! 510       40
اینجوری مینویسهـ زیر نقشه مربوطه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان