(11-08-2015، 21:17)lloc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2015، 21:13)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2015، 21:09)lloc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2015، 21:08)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2015، 21:05)lloc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اااااااا دهنت سرویس
من همینجوری طبیعی پولم اونجا رسید
چرا دروغ میگی بچهـ پُررو من زور زدمـ تو بلک فلگ 100000 شدمـ ._.!
ولی با هَـکــ خیلی حال کردمـ میدونی کشتیمـ چقدر قویهـ من دُنبال پِلن هاش رفتمـ الان سه تاشو نمیتونمـ پیدا کُنمـ میدونی چقدر سختهـ پیدا کردنش! اون یه نقشست
ببین یک سوال
من الان پولم 100000 تاست
ببین جونه ما جواب بدی ها
من کشتیم بعضی چیزاش لول یک مونده به اخر لول اخریش باز نمیشه که پرش کن
چرا؟؟؟؟
قرمز نوشته need plan-ellite hall armor
چیکار کنم؟؟؟
مــَن خیلی وَقت بود خُمار این قضیهـ بودَمـ تا اینکهـ فهمیدَمـ اون نقشهـ هایی که پیدا میکنی باید بری دُنبالِش بگردی! ((:
یکیش یهـ آسیابهـ یکیش تو غار دُزدای دریاییهـ یکیش تو KINGSTON زیادَن اول برو تو تمامـ این جاهایی که رو آب ساختن و تمام جزیرهـ ها اون علامتی که شکل عُقاب دارهـ رو برو اونجاها بعد از اونجا میبینی کُجا نقشه هست! تو بعضی جاها نیس!
لایک کُن کهـ زندگیتو نجات دادمـ (((:
خودم پی برده بودم مطمئن نبودم ولی
خیلی سخته پیدا کردنشون
بیشترشون پس تو کیگستونه؟؟
یک دونه داره اسکله
یک دونه داره که عکس یک درخت نخل اون کجایه نقشه ؟؟؟
پایینشون مَنطقهـ رو نوشته
اون اسکله هه فک کنم تو اون CB باشه
منطقشو زیر نقشش اینجوری مینویسن این مثاله ها پا نشی بری اونجا! 510 40
اینجوری مینویسهـ زیر نقشه مربوطه