09-08-2015، 20:01
(09-08-2015، 20:00)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آخهـ تو حرف غزلو کشیدی وَسَط
(09-08-2015، 19:58)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چرا پای منو میکشی وسط؟
(09-08-2015، 19:55)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نشــون بِدمـ؟ ._.
(09-08-2015، 19:54)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-08-2015، 19:52)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید..______________________________________________________.
ببمد باو ..
من باردارمـ :V !
دُخترهـ پُررو! -__-
اینجوریهـ باشهـ نشونت میدمـ -_- ._.
چَند ماهشهـ؟
نشونم بده .__. ..
پررو خودتی من باهوشم ! -_-
سه یا چهار ماهشه ._. ..
کیــمیا خواهر مَن عَزیز من نمیمُردی اگهـ نمیگفتی اگهـ دربارهـ غَزل حرف نمیزدی!-___-
شوهرت کیست؟ بی غیرتهـ هرکیهـ! .-.
مَن این غَزلو میشناسمـ ایــن بی آبروئهـ ._.
تازهـ میگی برو غزلُ بگیر این زَن مَن بود میزنمـ داغونِش میکردمـ تا دیگهـ پُررو بازی درنیارهـ! ._.